the scene > 7dx
Gelsin artik 7d9. Partim geldi benim :)
yatuyu:
diyorum ki web sitesi acilsa, promosyonlari, sponsorlari vs falan gorsek :)
safak 29 :rolleyes:
skate:
official olarak siteyi açamam çünkü kesinleşmemiş içerikler söz konusu. ama site açılmaya hazır. hatta bazı scenerlar test etti bile. tahminimce pazartesi ya da salı günü yayına girecek site.
paradox:
--- Alıntı yapılan: skate;21881 ---@paradox: o kadar seminer koyuyoruz partiye. "sektörle ilgili güzel seminerler bulunan eğitici bir aktivite. normalde $650'lık bir eğitimmiş. ancak bu defa promosyon olarak $350'a düşmüş" de. $350'ı cebe at, gel partiye :D
--- Alıntı sonu ---
Ben anlamadım bunu..Ne semineriymiş ki bu $350 mış..Ben oraya seminer için gelmiyorum.
skate:
@paradox: şaka yaptım abi. patronunu kafalayıp izin alabilmek için böyle birşey söyleyebilirsin diye espiri yaptım. partide seminerler olacak da elbette ki para ile ilgili hiçbirşey yok. patronlar genelde "bedava" ya da "pahalı"dan kaçar. "indirime girmiş eğitim buldum" diyince kabul ederler. ona gönderme yaptım. :)
paradox:
bi yalan uydurucam artık..
bide şimdi demo bitti diyelim müzikde yetişmedi..eski demoların müziğini falan kullanabiliyormuyuz.?..yada işe yarar bi müzik yapma programı tavsiyeniz varmı?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git