the scene > 7dx
Gelsin artik 7d9. Partim geldi benim :)
nightlord:
@ref: partiye gelme cabasi icindeyim :)
Ragnor:
1 ay kaldı partiye, herkes sabırsızlanıyor, ama asıl aklıma takılan şey, acaba kim bir product hazırladı parti için? şahsen ben de nightlord gibi sabırsızlansam dahi hala bi satır kod yazmışlığım yok. şöyle bi bakıyorumda fırsatım olmayadabilir, bilemiyorum garip işler. Peki sizin durumunuz nasıl beyler? ıyi haberler verecek olan birileri var mı?
skate:
Benim tek satır kod yazmışlığım var. Hatta iki üç dört gidiyor. Ama parti organizasyonu + özel işlerim epey bir baltalıyor ürünü. Bakalım belki son an sürprizi yapabilirim ya da 7DA'ya saklayabilirim productı. Eğer compo deadline'ı sürekli ileri kayarsa anlayın ki partide bitirmeye çalışıp kendime kıyak geçiyorum. :p
paradox:
Kapasitemin yettiği kadar yazdım birşeyler..3-4 günde bi yazıyorum bende..
Grafikleride nasılsa yaparım diye yapmıyorum hiç çünkü nasılsa yaparım:)
Bu senede bir adet oyun bitanede demo ile katılırım partiye..
Partiye gelmeyde uğraşıyorum.
cumartesi pazar çalışıyorum..cuma'da çalışıyorum..izin alabilirsem gelicem bende:)
patrona bi yalan uydurmam lazım..partiye gidicem desem burda yaparız oralarda ne işin var der:)
skate:
@paradox: o kadar seminer koyuyoruz partiye. "sektörle ilgili güzel seminerler bulunan eğitici bir aktivite. normalde $650'lık bir eğitimmiş. ancak bu defa promosyon olarak $350'a düşmüş" de. $350'ı cebe at, gel partiye :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git