the scene > 7dx

7dx Partilerinin Büyüsü

<< < (2/4) > >>

spritus:
skate yanılıyosun, partiye gelen ilk ziyaretçiler ben ve erik'ti :)
sabahın o saatinde nightlord'u karşılayanlardan biriydim, gayet net hatırlıyorum. zaten nightlord ismini duyunca afalladım, hemen tutup elini sıktım. bilgem'in şaşkın ve mutlu yüzünü hala hatırlarım :)
yorgunluktan daha fazla dayanamadan uyudum ama sizin sohbet ettiğinizi ve gülüşmelerinizi duyabiliyordum. partide nightlord, wisdom ve hydrogen'in şu an hatırlamadığım bir konuya koparak gülüşünü, hydrogen'in tıkanan tuvaleti açmak için eline aldığı pompayla sırıtarak tuvalete girişini, vigonun coşkusunu, turbo ve hyper'ın pixellediği grafiği hala unutmuyorum. hey gidi hey

skate:
o parti benim "worst organizer performance during the party" ödülünü aldığım partidir bu arada. partiye kadar o kadar çalışıp, parti başladığı andan itibaren "muhtar"ı kodlamaya başlamıştım. bütün parti boyunca katılımcı gibi takıldım. tabi sonrasında haklı olarak diğer organizatör arkadaşlarım bana haddimi bildirdi. o zamandan beri parti esnasında organizatör olduğumu unutmuyorum :)

drey:
Skate ayrıca organizatör olduğunu hatırlattığın anlardan biri de geçen seneki "zoraki organizasyon ikramı"ydı herhalde :D

Gerçi 7d8 öncesi 7dx partilerinde olmayan bi durum ama baya başarılı bir girişimdi ve umarım bu partide de olur:)

Skate: Kahve ve çikolata ikramımız var
Drey: Abi sağol ya çok kahve içtim ben bugün almiim.
Skate: Almak mecburi.
Drey: ?
Skate: Zoraki ikram bu almak zorundasın.
Drey: Eee, peki o zaman..

Siz başka partide katılımcılarının uykuya karşı dayanıklılığını arttırmak için bizzat çalışan organizatörler gördünüz mü? :)

Hydrogen:
http://www.7dx-party.org/7d8/tr_etkinlikler.php

O cok planli bir etkinlikti. Parti programindan da goruldugu uzere:) Harfiyyen uyguladi Skate. Bundan sonra boyle seylere karsi tedbirinizi alin.
7dx iceceksin diyorsa, icilecek :P

Not: Ha bir de... Skate bu sene daha bir agir, daha bir zorba :P

ref:

--- Alıntı yapılan: Hydrogen;21931 ---Not: Ha bir de... Skate bu sene daha bir agir, daha bir zorba :P
--- Alıntı sonu ---
hydro, görüldüğü üzere bu sene senin de aşağı kalır yanın yok :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git