the scene > 7dx

7D9 Demo Party Web Sitesi Açıldı

<< < (3/10) > >>

nightlord:
abi okuz gibi oduller falan... umarim bol urunlu bir parti olur :)

Bu arada sitede son haber ve yarismalar sayfasi disinda update var mi. bisey kacirmadigimdan emin olayim :)

Ragnor:
off süper ödüller var, ve ben eli boş geleceğim :(. Nightlord'un dediği gibi umarım bol ürünlü bir parti olur.

Hydrogen:
Hakkında sayfasında creditler genisletildi.
Ihtiyac maddeleri ve tavsiyeler kismi azcik guncellendi.

Yani oduller ve sponsorlarin belli olmasi disindakiler bunlar simdilik.

Sagol Nightlord'um, dehset icinde forumun update haberinden sonra 1 gun boyunca bombos oldugunu farkedip bir seyler yazma geregini hissettigin icin:P Bos yere saat basi refresh etmemis oldum sayende:)
Milyarlari goturmedigimiz icin, motive edici her cumlenin fayfasi var :)

Ya arkadaslar, burasi scene forumu ya, en az kipirtiyla en cok firtina burada kopmali:)
-Parti diyoruz koskoca scene forumunda 2 kisi mesaj atiyor.
-hayvan gibi demo yapilsa partide 70 kisi, sessiz sakin, kieslowski filmi izler gibi izleyecek.

Su olu topragini atalim hadi.
Azcik cosku azcik heyecan arkadaslar ya. Her seyi bu kadar cool karsilamayalim. Eglenelim, heyecanlanalim, tezahurat falan hadi:) Birileri ben sunu codeluyorum desin. Birileri, su muzigi bitirecem falan desin:)

Hydrogen:
Ragnor, bitmissin sen. Onca iddia ettin. Mediocre urunle kazanacagim diye. Simdi Lost'un sonu gibi fos cikacak demek. cik cik. Heheh:)

Hydrogen:
7deeex calisiiinca... diskler caglayip cosunca
7deeex calisiiinca uruneee urun katinca
7deeex calisiiiinca ne keyiiiftir ne keyif

Insallah iyi urun cikar falan deyince, aklima hububat oradan da lombardini reklami  geldi.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git