the scene > 7dx

7D9 Demo Party Web Sitesi Açıldı

<< < (4/10) > >>

Ragnor:
ya vaktinde ettim o lafları bugün geldiğinde o sözlerin ağırlığı ile mecbur kalır bişeyler yaparım diyodum ama okul denen meret iyice sapıttı, bişeyleri erteleye erteleye iyice bokunu çıkardılar, şimdi son haftaya bir sınav bir ödev bide bitirme projesi raporu var, onların arasında vakit bulabileceğim sanmıyorum. Ahh ulen pandora da süper duruyo orada, artık on the fly mı kasarım, yolda mı kodlarım orasını bilemicem :)

ya bu kadar ödülün sponsorun üstüne ürünsüz olmasın bu parti istiyor gönül, şöyle partide deli deli demolar izlesek yarışan, hmm belki süpriz yapar birileri neyse görücez artık fazla kalmadı vakit :).

nightlord:
Ben de forumdaki sessizligi daha cok insanlarin odulleri gorup "oha cabuk cabuk urun yapmam lazim" seklinde kapanmalari olarak yorumlamistim :)

Hydrogen'den gelen istek uzerine kisisel durum raporu vereyim bari.

Ben kucuk bir pc demosu yetistirmek uzereyim. bi aksilik olmazsa.

Belki ludum dare icin baslayip bitirmedigim oyunu tamamlayip pandora'ya da talip olabilirim. ama o cok daha az ihtimal :)

Neyse velhasil bu sene artik kesin olarak, ufak da olsa pc demoscene girizgahimi yapacagim :)

drey:
Masamdaki takvimde 19-20 aralık tarihleri kocaman bir kırmızı yuvarlak içine alınmış vaziyetteler. 21 aralıktaki sınavımın da hoca tarafından durup dururken 28 aralığa ertelenmesi içimdeki sevinç coşkusunu daha da bir arttırdı (hoca gizli scener mıdır nedir?:p)

Zırt pırt parti sayfasına girip ne update var diye kontrol ediyorum.
Bu sene ayrı bü gümbür gümbür geliyor parti onu görüyorum.
Hadi artık gelsin 19 aralık diyorum.
Zorunlu ikramları dört gözle bekliyorum.
Ayrıca bu sene de bi SWIV turnuvası olursa kesinlikle jipi almicam onu da iyi biliyorum :cool:

Organizatörlere "ABı SÜPERSıNıZ" demeyi bir borç biliyorum :D

Ha ufak bi ayrıntı daha; hiçbir partiye elim boş gelmedim, bu partiye de gelmiyorum ;)

...diyerekten işimin başına dönüyorum :)

spritus:
parti, websitesi, ödüller. herşey şahane. umarım ürünler de bol ve kaliteli olur

nightlord:
Yurrru be DREEEEEEY. Olm bu ne super bi mesaj acayip gaza geldim. :D

evet gelsin artik 19 Aralik

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git