the scene > 7dx
7D9 Demo Party Web Sitesi Açıldı
yatuyu:
parti için kış lastiklerimi aldim bekliyorum;
hdd bozuldugu icin gitti notalarim, yok product mroduct :rolleyes:
hades:
--- Alıntı yapılan: Hydrogen;22026 ---Normalde gerçek makineye aktarılsa çalışabilecek bir şey mi? Bir spectrum 128 kb bulunabilir gibi yahu onca spectrumcu var.
--- Alıntı sonu ---
gerçek makinam var ama pc den makinaya aktarma denemeleri yaptığımda sonuç alamadım.
Aklıma gelen en mantıklı çözüm demo dosyasını cf karta aktararak divide ile spectruma yükleyip çalıştırmak şeklinde. Ama kimde divide var, olsa bile partiye gelir mi bilemiyorum.
Kodları gerçek makinada yazmak için zaten vakit yok. Tabii önceden asm editör programını spectruma yüklemek lazım. O da yok. Demonun asm dosyası yaklaşık 3400 satır. bunların yanında include edilen 3 adet file var.
Kısaca elimden gelen bir şey yok.
Neyse ben kaçayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Infect:
Gene konuyu dağıtıyorum pardonda şimdi demo sonuna yazılan gruplar'ı hangilerini yazıcaz..(greet bölümüne)..
Birde parti için ürün geldimi acaba?
Hydrogen:
Infect, greet'ler tamamen geleneksel seylerdir. Selam yollamak istedigin scene gruplarina greetz gecersin. Kimse sana suna-buna greetz gec demez.
2nci olarak, scene international bir ortam. Butun textleri ingilizce yazman demoyu daha evrensellestirir.
Son olarak da, butun illustrasyonlarin demo icin uretilmis olmasi, cool bir durumdur. Public manzara resmi gibi resimler, genelde kullanilmaz. (Gecen seneki demoya istinaden soyledim)
Bazı basit seylere dikkat ederek, bir cok elestiriden yirtabilirsin:) O sebeple soyledim bunlari.
Onun disinda yarismaya katilim olacaktir. Ancak herkes son ana kadar demosunu bitirmeye ugrasir. Ve genelde parti mekaninda teslimatlar yapilir. Bu sene ben urun bekliyorum sahsen.
skate:
@Infect: :) Kardeşim greetings zorraki birşey değildir. Kendin ister bazı tanıdığın, sevdiğin, saygı duyduğun gruplara, scenerlara, dilersen eşine dostuna selam gönderirsin, olay bu. Yoksa "şu şu şu gruplar" diye bir sınırlama, zorlama yok elbette ki. Sana yardımcı olabilecek bir link aşağıdadır.
http://www.pouet.net/lists.php?which=14
Bu benim yönetimimde olan ve Türkiye'ye özel bir grup, parti, ürün ve scener listesi. Buradan tanıdığın ve sevdiğin grup ve scenerları seçebilirsin. Dikkat! Bu liste yalnızca pouet'de yer alan grup ve scenerları içerir. Yani tüm tr-scene bu listeden ibaret demek değildir.
@hades: Kardeşim 1 hafta önce aynı konuyla ilgili "yolla bana ben bir çaresini bulurum" demiştim. "Yok ben hallederim" dedin. şimdi bu mesajı atıyorsun. Ben olmadı yabancı arkadaşlarımdan birinden favor isteyecektim. Ama şu andan sonra yurtdışından posta zamanında ulaşırmı emin bile değilim. Yine de istersen yolla bana (compostuff@7dx-party.org bunun için var). Ben ilgilenmeye çalışırım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git