the scene > 7dx
7D9 Demo Party Web Sitesi Açıldı
skate:
@Alcofribas: Bak sırf senin şu tutumun yüzünden bu sene 150-200 ziyaretçide kalıcaz ya, ona yanarım ;)
Alcofribas:
Ben partileri Maltepe üniversitesinde yaptığınız yıldan beri takip ediyorum. Sene 2005 falandı sanırım. Hatta bana çok yakındı ama sap gibi kalırım ortada diye gelmemiştim. ılk geldiğim parti de NS2006 idi. Haliyle çıta biraz yüksekten açıldı. Neyse, diyeceğim odur ki çok tecrübeli değilim ve gözlemlerim hatalı olabilir.
Ancak, bu sene sanki ortamda biraz belirsizlik var. Kimseden pek ses çıkmıyor. ıki extreme uç da olabilir; ya parti ağzına kadar dolu olacak, hatta ciddi yer sıkıntısı yaşanacak ya da çok sakin geçecek gibi. Fakat sonuçta bu sessizliği ben anlamlandıramadım. Yapabilen varsa buyursun izah etsin...
Korkuyorum Türkiye'nin ilk CPC demosunu benden başka biri patlatacak diye :)
Not: şaka, bu sene değil ama...
GnoStiC:
calisiyor olanlar yilsonu yaklastigi icin (genel olarak is yogunlugu)
ogrenci olanlar yilsonu yaklastigi icin (sinavlar vs)
mesguller..
bos kalan vakitlerini de party'ye urun yetistirmek icin kullandiklarindan dolayi, forum icin vakitleri kalmiyor.. tabi bu sene odullerde var bolca, bisi yapma plani olmayanlar bile gaza geldi :}
skate:
şöyle söyliim, az kişi gelme endişemiz hiç yok bu sene. oldukça kalabalık olacağız. hatta hatta geçen senelerde 1 adet salon kullanıyorduk bildiğiniz gibi. bu sene 2 adet daha ek salon yedekte duruyor. endişeniz olmasın.
paradox:
Bursadan gelicek varmı acaba partiye??.Herkes istanbuldan'mı katılıyor.??.PC sini getiremeyenler için PC mevcutmu?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git