the scene > 7dx
7D9 Demo Party Web Sitesi Açıldı
skate:
paradox, Bursa'dan gelen olacaktır diye düşünüyorum, geçen senelerde olmuştu ama kimlerdir sayamam. PC var mekanda ancak getirebilen herkes getirsin PC'sini, senin gibi uzaktan gelip taşıma imkanı olmayanlara öncelik tanımak istiyoruz. Aslında her masada 2'şer adet PC mevcuttur. Ama monitörleri masanın içine gömülü. "O ne demek?" diyorsanız gelince görürsünüz :)
paradox:
Bencede yakından gelenler getirsin zulada ne varsa..Kamera falan olur zaten..
Monitörü gömülü sorun olmaz çıkıyodur onlar yerinden:D..program falan yüklemek lazım bide onlara.(vc++..)
Benim pek işim olmaz partide pc'le ama nightlord'da gelicekmiş madem soru sorup deneme yapabilirim diye düşündüm oralarda:D
ssg:
@skate: banner yeterli oldu mu daha musluklari acalim mi? trafik akisini takip ediyor musun? :)
skate:
takip ediyorum hitleri. elbette ki artış oldu. son haftaya girdiğimiz için muslukları ne kadar açsak o kadar iyidir. şu anda günde 1000'in üzerinde hit alıyoruz genelde, 1800'lere falan çıkıyor (özellikle sitede güncelleme olduğu dönemlerde). 300-600 aralığında unique hit ve 80-120 civarı first time visitor alıyoruz. Ne yazık ki ekşi sözlükten gelenleri çok accurate takip edemiyorum. Ancak ilk banner eklendiği gün 100 civarı tıklandığını görmüştüm birkaç saat içinde.
Hydrogen:
SSG, senin hem yayinladigin bannerin, hem de partiye sahsen katilacak olmanin, cifte reklam oldugunu dusunuyorum :)
Onun disinda, scene'in cesitli kisimlarindan ne kadar adam cekersek, cevrelerini de beraberinde getiriyorlar. Kimbilir belki Robin bile istirak eder partiye heheh, gerci kadikoy'de arka sokagindayken gelmemisti.
Cok guzel olacak umarim:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git