the scene > 7dx
7D9'a 4 gün kaldı!
doMiNO:
--- Alıntı yapılan: vigo;22071 ---"zonguldak'taki arkadaşlar (alp vs...) yine partiye gelip bize çılgın amigalar gösterecekmi?
--- Alıntı sonu ---
Partiye geleceğiz tabii... Bu kez çılgın Amiga'larla değil, bir product release ederek katılmak istiyoruz ama son iki haftada o kadar büyük aksilikler yaşadım ki, yetişmesi mucizelere bağlı artık!
skate:
--- Alıntı yapılan: Ragnor;22080 ---Gidip otobüs biletimi alayım, akşam 10'da istanbuldayım, 11'e kadar parti mekanına varmış olurum artık. Erken kaçan olursa sitem edicem ona göre :).
Diğer bir konu olarak Prod yok ne yazık ki. Hocalarıma teşekkürü bir borç biliyorum. şu anda hala yapay zeka ödevimi kodladığım için submit edebileceğim tek ürün o şu anda :).
--- Alıntı sonu ---
olm bak şu olayı okula, hocalara v.s. yükleme olayı gittikçe sabrımızı taşırıyor bilesin, partide dalmayalım sonra sana. ;)
tesla:
--- Alıntı yapılan: skate;22082 ---olm bak şu olayı okula, hocalara v.s. yükleme olayı gittikçe sabrımızı taşırıyor bilesin, partide dalmayalım sonra sana. ;)
--- Alıntı sonu ---
Valla öyle deme Skate, bak az önce mail gelmiş bana aynen yazıyorum:
So, in case you cannot attend and contribute to the seminar tomorrow (Thursday 08:15-12:00) you must prepare and submit an online presentation (in open formats) in advance. Such an online presentation should consist of: a sound recoding (or video) of your 10 minute presentation (e.g. in ogg format) and also slides (e.g. in PDF/A-1b or ODF format).
Maili daha yeni aldım, şimdi iş güç yok, geceler boyu presentation hazırla bir de ses kaydı var :)
skate:
@tesla: diyorsun ki 1 sene boyunca her gece prezentasyon hazırladık, üstüne senin evli, çocuklu, full time mesai yapan ve evde de freelance iş yapan biri olman avantajın, öyle mi?
tesla:
Abi, zaten senle-bizi karşılaştırmıyorum. Öğrenci adamın evde de kafası rahat değil onu söylemeye çalıştım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git