the scene > 7dx
7D9'a 4 gün kaldı!
ref:
ilgili olduğum soruların cevapları:
evet.
evet.
tesla:
--- Alıntı yapılan: paradox;22075 ---ya arkadaşlar skate'ye de mesaj attım bakmamış yada bana ayar oldu artık sorularıma cevap yazmıyo...
şimdi gelirken programları falan getircem bende ordaki makinalara kurmakda bi sorun olurmu..oyunum bitti , hayvan gibi kasıyor benim makinada (donanımım zayıf) orada test etmem gerekli..sil baştan bidaha yazamam zaten acaip karişti işler..sadece gerekli kısımları düzelticem falan..nası olucak ?
--- Alıntı sonu ---
Kuracağın şeylere bağlı, bilgisayarlar 7d7'den beri değişmediyse (7d8'de yoktum) Admin yetkin olmuyor, yani bazı yetki gerektiren şeyleri kuramayabilirsin. Kursan bile reset atınca tekrar eski haline geliyordu. Bence çok kafana takma, orda bir şekilde halledersin. Mesela benim bilgisayarı kullanırız ;)
skate:
ben gerekli cevabı verdim. elbette ki mesajı henüz okumamıştım. beni tanımadığınız ikinci ihtimali düşünmenizden belli.
yatuyu:
--- Alıntı ---zonguldak'taki arkadaşlar (alp vs...) yine partiye gelip bize çılgın amigalar gösterecekmi?
--- Alıntı sonu ---
acil bisey olmadikca cumartesi sabah teker doner, donanim olarak suan kar zinciri mevcut :D
Ragnor:
Gidip otobüs biletimi alayım, akşam 10'da istanbuldayım, 11'e kadar parti mekanına varmış olurum artık. Erken kaçan olursa sitem edicem ona göre :).
Diğer bir konu olarak Prod yok ne yazık ki. Hocalarıma teşekkürü bir borç biliyorum. şu anda hala yapay zeka ödevimi kodladığım için submit edebileceğim tek ürün o şu anda :).
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git