the scene > 7dx
7D9 Bitti!
devreci:
herkese selamlar
benim 256b dosyaları poet'e yüklemeseniz çünkü çok berbat adamlar neler yapmış :eek:
eğer yükleyelim diyorsanız devreci yazısını değiştireyim öyle
birde x3 diye bi dosya vardı en iyisi oydu çalışmadımı zaten tek prod olarak göndermiştim hepsini extra idi x1 x3
skate:
@devreci: ne yazık ki projeksiyon cihazları ile ilgili genel bir sıkıntı vardır, grafik modu değiştirmeleri birkaç saniye sürer. bu durumda birkaç saniye çalışıp biten bir programı dev ekrana yansıtamıyoruz. başında bir bekleme süresi olmalı ya da çözünürlük değişmemeli (256 byte'da bu imkansız tabii ki). bu nedenle x3 yarışma dışı kaldı. sonuncu olan devreci isimli wave efekti de benim yarışma favorimdi. ancak dediğim gibi ben oy kullanmadım ve sıralamaları belirleyen oy kullanan katılımcılardı. onun için yarışma sonuçlarına çok aldırmayın. ben scene'imizin kazandıklarına bakarım. müsade ederseniz pouet'e de eklemek isterim. pouet'de muhteşem 256bytelar olduğu kesin ancak bu kendine haksızlık etmeni gerektirmiyor.
puNky:
@devreci: x3'ün gösterilememesine üzüldüm ama bugün gördüğüm kadarıyla oldukça güzel işler çıkarmışsın tebrik ederim :)
@turbo & gnostic: abi napmışsınız öyle şok oldum. 4 saat değil de 1 hafta falan çalışsanız kim bilir neler çıkacak :D
@skate: teşekkürler :)
@herkes: millet parti raporlarınızı yazın da benim gibi gelemeyenleri göbekten çatlatmayın :D
arayı uzatmadan bir parti daha yapılsa fena olmaz aslında, vigo'nun bu partiden yeterince gaz alıp nightshift'lere devam etmesini diliyorum ;)
gelemediğim için üzüldüm. ekonomik olarak oldukça sıkışık bi dönemde olduğumdan 7d9'a katılamadım ama bundan sonrakileri ıskalamamaya çalışırım.
GnoStiC:
http://www.7dx-party.org/7d9/tr_katilanlar.php
080 - Dursun Abi / Ht Bilgisayar
astron'la gelip hemen kactilar ama dursun abi bile geldi, gelmeyenler utansin :}
ayrica listeye bakiyorumda ornegin;
bahadir kandemir, gorkem cetin, nop hatta yasin demirden gelmis bir ara anlasilan, hic gormedim, belki yanimdan gecip gittiler, konusmak isterdim..
gelecek party'de nightshift'deki gibi nametag'li dolanalim.
skate:
aslında mini sticker name tagleri vardı insanların ancak çok dikkat çekmemiş olacak. seneye asarız herkesin boyunlarına 3d hologramlı bişiler :p
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git