the scene > 7dx
7D9 Bitti!
vigo:
yediler olm hakkımızı ama olsun! havada karada çaktık haha aha hah aha ahahahaa ahaahaah... ( kuadrofonic beziyer ... yerse! hah aha aah ) ... kardeşim, biz yarışmadan kaçan insan diiliz, her zaman her yerde yarışırız hahahaha hahah.... keza gruba queen adında birini aldık, hem code hem gfx hem de musiki.... hahahah... şuan da quickkie diye bi efekt üzerinde çalışıyorum :D:D:D:D:D:D:D:D:D
spritus:
@vigo: :)
bu muhteşem partiye güzel bir rapor yazmak lazım şimdi.
Ragnor:
@paradox: abi aksiliklar normal, hatta partiye gelebilseydin büyük ihtimalle ilk yarısı bu sorunları düzeltmeye çalışmakla geçecekti. mesela geçen sene benim başıma gelen buydu :).
edit: bide quine efekti size buyrun :)
http://www.pouet.net/prod.php?which=17605
yatuyu:
@paradox:
aksilik isin olmazsa olmazi; hdd gocer * tracker kitlenir, delirip 4'te yattim bende :D
FortMinor:
compec'ten ilker (gözlüklü, genelde elinde kamerayla gezen tip). ilk demopartimdi. bilgisiz, tecrübesizdim:) acımadan organizatör tişörtünü giydirdiler üzerime :D:D heyecanlandım. ama o kadar harika bir iki gün geçirdim ki. omuzlarımdaki yük, yük olmaktan çıkıp bir zevk olmuştu benim için. Ama diyorum, keşke biraz daha zamanım olsaydı da, kapanış videosunu daha güzel hazırlayabilseydim :D Seneye en az bir kategoride katılmayı umut ediyorum (wild olur heralde). Hatta en güzel kapanış videosu diye bi kategori açsak da herkesler hünerlerini gösterse:P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git