the scene > 7dx

7D9 Bitti!

<< < (6/23) > >>

paradox:
evet aksilikler normalmiş..geçti bütün sinirim.
bidahakine ders oldu..demoyu erken bitirip test ettirmek lazımmış onu öğrendim..
şimdide ne alakaysa birden demo konusu aklıma geldi..Bu seferki sallamasyon olmuştu..

Yalnız ben diğer demoları izleyemedim..bronx'un kisi gibi video tarzında izleyebilirsek güzel olur..Benim gibi izleyemeyen vardır çünkü..
Birde bu sene çok katılım olmuşta bari biraz buralarda görsekde yeni gruplar falan kursaydık:)

skate:
@paradox: tek çözümü var bu işin. 7DA için şimdiden hazırlamaya başlıyorsun ürünleri. 1 senede 30-40 kere cırcır olsan yine yetiştirirsin, test edip düzeltecek vaktin kalır. :)

Ragnor:
compec süperdi ya, işte üniversitelerimizde görmek istediğimiz tarzda bilgisayar toplulukları bunlar. bizimkileri düşününce canım sıkılıyor :(.

skate:
evet, compec ne kadar kaliteli bir kulüp olduğunu herkese gösterdi. umarım uzun yıllar birlikte devam ederiz organizasyonlara.

bu arada 7d9 sayfasının son 1 haftalık istatistiklerini paylaşmak istedim. meksika yapacak sanırım :D

joker_:

--- Alıntı yapılan: paradox;22125 ---Birde bu sene çok katılım olmuşta bari biraz buralarda görsekde yeni gruplar falan kursaydık:)
--- Alıntı sonu ---
@paradox;
abi grup arıyorsan hazır yeni kurulmuş grubumuz var,taze,çıtır çıtır (adımız çıtıra çıkacak :D ),kapımız herkese sonuna kadar açık,bize katılmak istersen seviniriz,gerçi daha birşey release edemedik ama,sağolsun arcane ilk logomuzu yaptı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git