the scene > 7dx
7D9 Bitti!
atiflz:
şahane parti kaçırmışım ya, gurbetin gözü kör olsun, Ozan Emirhan ve Bilgem ile de yüzyüze tanışmak istiyordum, bir dahaki partiye artık. Organizasyon sağlam gözüküyor, tebrikler.
paradox:
--- Alıntı yapılan: tesla;22137 ---@paradox
Paradox ve infect aynı kişi sanırım, yoksa forumlara yazan paradox, ürünleri yayınlayan infect mi :) ?
Bu arada Dynamic gayet kaliteli bir demo ama partlar arasında biraz kopukluklar var. Bence hiç moral bozma, 10 numara işler çıkarmışsın, tebrikler.
Cırcır için haşlanmış patates ve kola öneriyorum hehe :)
@spritus
spritus uyuma, paradox'u kaçırma :D
Bir de compec ekibinin hazırladığı videoya nasıl ulaşabiliriz? Parti sitesinde bulamadım.
--- Alıntı sonu ---
infect le ben aynı kişiyim..infect'üeliğimde bu forumdaki mesajlar tersten başlıyo..bu nikimi kullanıyorum o yüzden..
Demoda kopukluklar var tabi konu yokdu bişeyler karalıyım en azından dediydim..ama bidahaki partiye konulu , hayvanlı bi ürün hazırlıcam:D
-Aesrude ve RET'in demolarını izleyemedim..pouet 'deki gibi videolarıda olabilirmi acaba ilerleyen günlerde.?.
Ragnor:
Ret'in demosunun işi kolay, bi specktrumm emulatörü indir çalışır o ama nightlord'un ki işin bişey diyemeyeceğim. Zaten biraz sabret final versiyonu çıkar 1-2 gün içinde, di mi nightlord? :)
FortMinor:
bu arada videoda drey'in müziği kullanıldı ama belirtmeyi unutmuşum hızlı hızlı yapınca. birdahakine daha dikkatli olmam lazım :) Bu arada Compec olarak hala 7d9'un etkisindeyiz :D hepimiz gaza gelmiş vaziyette, 7DA için ürün yayınlama telaşına girdik. Seneye ürün yaratmaya kasıp organizasyonu aksatabiliriz :P (şaka tabiki :D)
drey:
@Fortminor: video gerçekten çok güzeldi ellerinize sağlık, ben uyuyanlar bölümündeki fon müziği seçimine de bayıldım çok güzel olmuş :)
Ayrıca 7DA ürünleri için orjinal müzik gerekirse ben burdayım ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git