the scene > 7dx

7D9 Bitti!

<< < (2/23) > >>

nightlord:
report ve patterns of madness full versiyon bir iki güne geliyor. bu esnada kimse patterns of madness'ın yarım halini pouet'e koymasın rica edicem :)

sevgiler

skate:
@paradox: oyunda 2000küsüre bilmemkaç texturelar kullanmışsın. Eh bizim compo makinesi de bir yere kadar monster :) aldığın derecelerle ilgili hiç utanç duyma, çünkü önemli olan senin bize kazandırdığın ürünlerdir. ben senin demonu oldukça beğendim mesela. eksikleriyle ilgili bir gün bir araya gelip konuşuruz.

Edit: Paradox, sen galiba önceki partilere de hiç katılmadın. Yarışmalarda sıralamaları bizler belirlemiyoruz. Mesela ben oy bile kullanmadım. Parti mekanındaki yüz küsür kişi oy veriyor, oyların ortalaması alınıyor. Bu konuda yanlış anlaşılma olmasın.

puNky:
oha bu ne hız :) ben sonuçlar dosyalar falan anca 1 haftaya kadar hazır olur herhalde diye düşünüyordum :P

@skate: abi bu arada sonuçlarda adım yerine nickimi/grubumu kullansaydın.

ssg:
arkadaslar demomuzu yetistirememis olsak da (partiye bir hafta kala basladik, parti sonrasina kaldi artik) partiye katilmis olmaktan cok memnun oldum. uzun zamandir gormediklerim ve tanisip da yeni gorustuklerim haricinde yeni insanlar tanimaktan da cok memnun oldum.

organizasyonu cok basarili buldum. cayin ve pogacanin bitmemis olmasi pek guzeldi. pazar gunu gun boyu gecmeyen bir basagrisindan ayaga kalkamamis olsam da sonraki partilere banko katilacagim kesin :)

emir bu kadar guzel bir organizasyon ancak senin eserin olabilir, hem tebrik hem tesekkur ederim. :)

katilimin yuksek olmasina da cok sevindim, bunda en ufak katkimiz olduysa ne mutlu :)

ssg

neurorebel:
tek kelimeyle mükemmeldi ! ilk partimdi :) çocukken şartlardan dolayı (mesafe, internet ve bbs erişimi olmayışı vs... ) kaçırdığımız scene kültürünü yakalama fırsatı verdiği için partide emeği geçen herkese çok teşekkürler. bir sonrakine yarışmalarda sonuncu olmamaya çalışacağım haha :rolleyes:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git