the scene > 7dx

7D9 Bitti!

<< < (13/23) > >>

Hydrogen:
Hades: Bu arada bir scener her zaman gençtir :)
üRETelim, güzelleşelim, gençleşelim.
------

Bu cumle cok hosuma gitti, cok guzel soyledin.

skate:

--- Alıntı yapılan: hades;22202 ---skate

Zxspin emulator ayarları

tools --> options -->

hardware --> spectrum model --> Amstrad +2
hardware --> peripherals --> none
hardware --> rom images --> Plus2.rom
hardware --> emulation --> memory contention model - Zx Spectrum seçili, interrupt re-triggering seçili, Z80 cpu speed - 3,54 Mhz, emulation speed - 100%

display --> display engine --> rendering api - GDI seçili, full screen resolution - 640x480*32, frame skipping - 1 frame, Auto skip seçili
display --> display engine --> Effects --> Scanlines - seçili değil, Display scaling - None, 8-bit stretch - seçili
display --> display engine --> display emulation - Full seçili, Multicolor rendering seçili
display --> display engine --> palette adjusment --> colour palette - rgb seçili, colour palette'deki kare içindeki renkler aynı olmalı, aynı değilse palette adjusments kısmında bulunan ortadaki kontrast yukarı butonuna basılarak renkler eşitlenmeli.
Eğer renkler eşitlenmezse, ton farkları ortaya çıkıyor. Mesela spectrumda gri olmadığı halde border gri gözüküyor.
Diğer kısımlarda herhangi bir değişiklik yapmadığım için yazmadım.

Son olarak versiyon 0.666
Bu arada 48K için son yaptığım bir program vardı. Rastermania isimli ufak bir demo. Müsait bir zamanda onuda release ederim artık.

Bu arada bir scener her zaman gençtir :)

üRETelim, güzelleşelim, gençleşelim.
--- Alıntı sonu ---
hades, ret olarak bunu info dosyanıza eklerseniz ben pouet'e upload ederim. abi bu organizasyon olayı hem beni çok yordu, hem de birçok işimi ertelemiş olduğum için şimdi o işleri yetiştirmem gerekiyor. aslında bir önceki mesajımda da açıkça ima etmiştim ama... :)

hades:
Arda sesime gel.
Tez zamanda uygun bir ıngilizce info yazıla, Skate'e ulaştırıla...

ref:
ben tüm dosyaların infolarını zaten güncellemiştim ama şöyle bir durum var, spectrum scene için snapshot formatında release yapmak bir nevi ayıp. Ayrıca .z80 snapshot formatı autoconfig bir format. dosyayı al, drag-drop yap, tüm emülatörler doğru ayara gelir (belki multicolor belirtilmeli ama multicolor emüle edemeyen emülatör kalmadı artık, tüm raster/timingler biliniyor).

Sonuç olarak sitedeki .zip dosyalarının hepsine *yeni* .nfo hazırlamıştım. Eğer bana kaynak kodunu ya da compile edilmiş halde bin dosyalarını gönderirsen uygun tap dosyaları yaratırım.

Bu sebepten tzx ya da tap release hazırlayana kadar pouet'e çıkmasa iyi olur.

hades, sana ayrıca PM atıcam şimdi.

skate:
bu nedenle ben de bulaşmak istemedim arkadaşlar, zx spectrum scene'i, emülatörler, release kuralları v.s. ile ilgili birşey bilmiyorum. siz bana "budur" diyene kadar ben bir hamle yapmıyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git