the scene > 7dx

7D9 Bitti!

<< < (14/23) > >>

paradox:
bende  parti değilde ürün raporu yazıcamda bazı ürünler açılmadı bende..Ayrıca rapor yazmaktanda anlamam en iyisi yazmamak..

endo:
@paradox: rapor yazarken dikkat edilmesi gereken kurallarin listesini veriyorum:
1) diledigin gibi yazabilirsin :)
atladigim bi kural varsa ekleyin lutfen :)
bu arada gercekten cok guzel bir parti oldu.

zeggy:
-hocam emeği geçen herkese çok teşekkürler, codecraft bahanesiyle geldiğim ilk partimde bayağı eğlendim açıkçası.

-demo bilgisi 2004'te level'da çıkmış bir yazıdan ve retro vs. bilgisi "aa bak commodore 64"den ibaret olan biri olarak gerçekten güzel bir deneyimdi.

-ismini çok duymuş olduğum ama hiç görmediğim gameshow/over sayısını canlı canlı elime bile aldım, daha ne :D

-tek üzüntüm nightlord'un "ilk partim rehberi"nde yazdığı şekilde bir piksel grafiker bulup "obaaa abi inanılmaz ya" dememek oldu :D

-tabi bir de codecrafta yazdığım kodların çalışmaması gerçeği var ama o zaten partiye gelme bahanemdi.

-akşam yemeğine masraf yapmamı engelleyen poğaçacı'ya da ayrıca çok teşekkür ediyorum :D :D

-onat'ın oyun composunu kazanması da beni bayağı mutlu etti açıkçası.

-ssg'ye chat'ten "beni yazar yap" demem ve karşılığında "bsg" cevabı almış olmak da ssg-bsg benzeşmesinden dolayı bayağı eğlendirdi beni :D 7DA'ya bu konudaki dramımı anlatan bir videoyla gelebilirim :p

-bir de, kapı önünde çekildiğimiz fotolar varsa onlar da galeriye eklense güzel olmaz mı?

-tekrar, emeği geçen herkese, tekrar tekrar teşekkürler. 7DA'yı iple çekiyorum, hatta yılbaşına yaklaştığımız bu günlerde "seneye görüşürüz" demek istiyorum :p

imza: zeggy aka motörhead sweatshirt'lü yaşına göre uzun saçlı codecraft sonuncusu eleman :D

endo:
bu arada zeggy admin'in parti intranet sisteminde yaptigi guncellemelere en hizli response veren kisidir :)
"admin: yeni resimler eklendi.." mesaji ciktigi anda adami goruyorum resimleri acmis bakiyor :)
codecraft'ta haksizlik etme kendine 3. oldun sonucta (bakis acisi ;) )

skate:
@zeggy: pixel compo winner Spritus ne zaman yanına gitsem yarışmaya soktuğu grafik üzerinde uğraşıyordu. ekrana doğru bakarken en sağ duvarda arkalara doğru yer konuçlanmıştı kendisi. kaçırmışsın :)

galeriye eklenmiş fotoğraflar konusunda elimdeki resimlerden kötü çıkmışları eledim. toplam 3 galeride elemelerden geçmiş 200-250 arası resim var. yetmemişse daha da eklerim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git