the scene > 7dx
7D9 Bitti!
Arcane:
Arkadaşlar, bir yerlerde parti raporları yazıldı da ben mi kaçırdım yoksa üşendiniz de yazmadınız mı?
ALOOOOO!!!! 2 satır parti hatırası mı olur arkadaşlar. Yazın 2 sayfa yollayın. Okuyalım neşelenelim.
GnoStiC:
ZOMBILER YERIN ALTINDA YASAR
sabah 4 civari "biraz olsun uyuyalim, sonra sabaha kotu oluruz" niyetiyle turbo, vigo, spaz ve ben arabaya dolustuk. sohbete daldik.. sohbete daldik derken, daha cok vigo anlatti bizde gulerek, eglenerek dinledik.. vigonun artik anlattigi seyin sonuna gelindiginde sesi yavaslamis, kalinlasmis ve fade out oluyordu ve anlattigi konunun bitmesi ile vigo uykuya daldi.. inanilmaz birseydi, orada olup sahit olmaniz lazimdi :D
birkac dk sonra vigoyu uyuyor birakip arabadan indik, uykumuz yoktu.. 15-20 dk sonra vigoda yoklugumuz farkedip aractan indi, yanimiza geldi.. biraz daha ayak ustu sohbet edip, "bu sefer kesin uyumaliyiz" diyerek tekrar arabalara dogru ilerledik. turbo, "ben biraz daha takilip yatcam siz yatin" dedi.. araca girip hazirlandik, spaz ve ben onde, vigo ise arka koltukta inanilmaz derin bir uykuya daldik..
"request for member in something not a structure or union" kabusundan bir anda uyanip party mekanina gittim ve pogaca + pepsi olayina daldim.. pepsi nefisti..
NE YAPSAM NE YAPSAM
"parallax layers!" diye haykirdi..
7D4 BAVULLARI
turbo, "bak kim geldi" dedi ve expert ile goz goze geldik.. herif usenmeden cig kofte getirmisti yaninda.. bir cok kisi marul icine koyup yediysede, ben pogaca icinde yedim ve nefisti.. kesene bereket cem :D
5 MP
cok guzeldi party, emegi gecen herkese cok cok tesekkurler.. compec'cilere extra tesekkurler..
ref:
hazır canımızdan çok sevdiğimiz gnos'da burdayken sorayım, bronx demosunun executable halini hala bekliyoruz, yayınlamayı düşünüyor musunuz?
skate:
ref, zaten executable olarak yok mu sitede? ben siteye iki ayrı download linki koymuştum. biri executable (MacOSX), biri de video.
ref:
bunu sadece ben farketmedim herhalde, macosx pakedindeki Dat dosyasını vlc'de açsak pastanın içinden kız çıkar mı? al sana bir skandal daha (bronx'tan bir eşek şakası).
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git