the scene > 7dx

7D9 ıstatistikler

(1/2) > >>

vigo:
Arkadaşlar, nedir durum? çok merak ediyorum;

- toplam kaç kişi geldi
- kaç tane "yeni" kişi geldi
- hatıra fotosu nerede?

gibi...

skate:
after party üzerinde çalışıyoruz da herhalde ilk soru şaka di mi? :) Partinin bittiği günün gecesinde açıklandı katılımcı sayısı, ertesi gün de listesi. şu anki rakam 162 (161 idi unutulmuş bir kişi sonradan eklendi). kaç yeni kişi geldi biraz zor çünkü aynı adam bir sene nickiyle kayıt oluyor, ertesi sene nick değiştiriyor, sadece ismini veriyor v.s. ancak yaklaşık sonuç bulunabilir. after party sitesi hazır olunca herşeyi birlikte yayınlayacağız.

vigo:
süper! teşekkürler... keza ilk soru da şaka diil... endo ile konuştuğumda gözden kaçan bi 10-15 kişi olabileceğibi söylemişti. bu bakımdan sordum, tam final bi durum varmı diye... neticede ultra süper bi rekor kırıldı! harika oldu

skate:
gözden kaçan kişiler bizimle irtibat kurarlarsa güncelliyoruz elbette ki ama şu ana kadar sadece Flexi / Resident kaydolmamış, Spritus'dan uyarı geldi. başka da "ben niye listede yokum" diyen yok. sanırım gözden kaçan kişilerin çoğu gözden kaçmayı tercih etmiş. :)

Hydrogen:
Ben partide cok sayida multeci yakaladim. Hepsini kayit masasina teslim ettim. Cok sizinti olsa da, iceride cogu yakalandilar. Yakalananlar kayit altina alindilar.

Artik hepsi avcumuzda:P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git