the scene > demoscene

7d5 anons ne durumda?

(1/1)

vigo:
arkadaşlar halen tek.tv sitesinde ne bir banner ne de birşey göremedim. acaba ben mi yanılıyorum? ayrıca tek.tv de herhangi bir "teaser" dönüyormu? (parti ile ilgili)

Hydrogen:
Selam Vigo.  Hazırlayacaklarını söylediler. Ancak bu Cumartesi konuşacağız yine. Şu an sadece programda duyurabildik.
Ancak gereken hatirlatmayi yapacagiz televizyona.

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 2 2005, 12:58 PM
arkadaşlar halen tek.tv sitesinde ne bir banner ne de birşey göremedim. acaba ben mi yanılıyorum? ayrıca tek.tv de herhangi bir "teaser" dönüyormu? (parti ile ilgili)
[post=1585]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

vigo:
ok... supa... ama sitelerine link koysalar süper olur.
aslında iha da ve dha da tanıdıklar var. onlarada söylesemde tv de 1-2 gün önce haber yapsalar ne dersiniz? hatta turbo'nun show tv ve diğer bazı kanallarlada connection ı var.

skate:
12 Ağustos 2005'de Teknoloji TV'nin Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmenine attığım maildan alıntıdır.

--- Alıntı ---Organizatörler olarak, sizin sponsorluğunuzda düzenleyeceğimiz partinin reklamını yapmaya başladık. Ekteki dosyada sitemizin bannerını bulabilirsiniz. Bunu mümkünse sitenize koymanızı ve dağıtmanızı rica ediyorum. Sitemizin çeşitli bölümlerine doğrudan ulaşabileceğiniz adresler aşağıdadır.
--- Alıntı sonu ---

Ekte banner'ı göndermiştim ama ne yazık ki eklenmedi siteye... Hydrogen'in dediği gibi cumartesi görüşürüz adamlarla bir kez daha.

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git