the scene > 7dx
Hydrogen Aktif 7DX Organizatorlugune veda ediyor.
endo:
ha, bu arada kastettigim sey yanlis anlasilmasin, kimse konusmasin felan demiyorum. Sadece bu konuda, biz 7DX olarak olabildigince olaylarin disinda kalmaya calistik. Elbette insanlar sorgulayabilir, forumda yazisir konusur tartisir vs., ama "biz 7DX olarak" bu konularin disinda kalmak icin elimizden geleni yaptik.
Organizayonun birine kizmasi, gucenmesi, kayirmasi, uzak durmasi, sorgulamasi gibi birsey olamaz. Yok da.
Sadece konusulanlarin "7DX, Hygdrogen, Organizatorler" baglaminda olmasi dogru degil. Bizi yipratan budur.
ssg:
madem bu keyif tabanli bir organizasyon, organize etmekten keyif almayan birinin devam etmesi de bence dogru olmazdi.
digerlerini bilmiyorum ama 7d9 cok cok guzel bir organizasyondu. mesela beni sasirtan ayrintilar: cayin refresh olmasi (bitince abandon olmadi alet, her daim cay vardi), daimi yiyecek stogu, civar mekanlardan indirim kuponlari toplanmis olmasi, registration'in titiz sekilde takibi, parti intraneti, herkese yetecek kadar bay olmasi.
hydrogen de dahil olmak uzere organizasyonda emegi gecen herkes eseriyle baya bir gurur duymayi hakediyor. hepinize tekrar tekrar tesekkur ederim.
ssg
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git