the scene > demoscene

Patterns of Madness 64K Full Versiyon

<< < (3/4) > >>

skate:
Bu olayın en sevindirici tarafı Nightlord'un henüz benim yapamadığım PC scene'ine ilk gerçek adımı atmış olması. Darısı başıma :)

paradox:
bende beğendim..eline sağlık nightlord.

nightlord:
.nfo dosyasinda Spaztica'ya gecmeyi planladigim special greets'i atladigimi farkettim. Dosya yenilenmistir.

Ayrica herkese guzel geri besleme icin cok cok tesekkurler :) Gerek burada, gerek pouet'teki desteginiz icin cok tesekkur ederim

ssg:
biz uc coder dx9'da bi ucgen cevirdik bi sampanya patlatmadigimiz kaldi adam ayni surede demo bitirdi yahu :) respect!

strict turkce kullanma askina da hastayiz bilgem. "geri besleme", "gomulu sektor" :)

Hydrogen:
Herhalde Nightlord da az once, Turkce kullanimina yonelik taviz vermezligi konusunda ilk ovgusunu aldi:) Genelde caseleri duzgun sekilde sort ederek, her case'i ayri ayri handle etme taraftaridir, By the way soyleyeyim dedim:P

Demoya gelirsek, Windows 7 -DX10 olmasi sucks. Video da lame. Ama bence cok guzel bir demo olmus;) En cok "comformity" ve "Pattern of madness" partlari hosuma gitti. Greetings part da guzel ancak kamera acilari daha heyecan verici olabilirdi (Tabii Nightlord, bunlari compo versiyonu ile farkli gorunmemesi icin oyle birakmis olabilir)

Muzik de oldukca hos olmus. Dinlendirici bir demo, ben sirt ustu uzanip boyle demolari izlemeyi cok severim. Ard arda 7-8 defa zevkle izlenebiliyor. Loop etse guzel olurmus. Ellerine saglik Nightlord.

SSG'ye de bu konuyu tekrar hortlattigi icin tesekkurler, yorum atmayi unutmusum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git