the scene > demoscene

Patterns of Madness 64K Full Versiyon

<< < (2/4) > >>

spritus:
ben de dalgalanan hexagonların üzerinde rotate eden lekenin olduğu bölümü ve sonrasındaki uçuşan bezierlerin olduğu partı çok beğendim. gerçekten göze hitap eden iç okşayıcı bi seyir hissi veriyor.

Norvax:
Insani moda sokan, ekrana baglayan, dinginligini ilginc efektlerle suslemis bir demo. Benim favori partim son part (Endoya katiliyorum), ateş efekti ve saydam vektor cok hosuma gitti.

Ellerine saglik abicim.

Ragnor:
Süpersin abi, ellerine sağlık. Tam klasik atmosferik Nightlord demosu olmuş. C64'ü bırak demiyorum ama Pc Scene'inde de yeni ürünler bekliyoruz artık senden :)

spacecake:
guzel olmus

tesla:

--- Alıntı yapılan: nightlord;22101 ---report ve patterns of madness full versiyon bir iki güne geliyor. bu esnada kimse patterns of madness'ın yarım halini pouet'e koymasın rica edicem :)

sevgiler
--- Alıntı sonu ---

Report'da geldi, Demo'da işte sözünün eri scener.

Patterns of Maddness'ı müziksiz olarak önceden görmem biraz kötü oldu ama müzikli hali elbette ki daha iyi.
- Bazı partlar fazla sade olmuş, mesela 2. kısımda ("growth" yazan) beyaz zemin biraz boş kalmış duruyor.
- Ara geçişler çok ani, yada yok.
- Times new roman tarzı font demoya pek gitmemiş.
- Hexagonlu kısım ve Greetings kısmı çok iyi olmuş.
- 64 KB!
- Tek kişi!

Bence demoda "eksik" olan ne varsa onun da sebebi zaten zaman ve mekansal imkansızlıklar. Adam gurbetten kalkmış gelmiş, demo yayınlamış, onca eş dost akraba ziyareti arasında bir de demoyu bitirmiş. Abicim iyi ki varsın, biz de mutluyuz, biz de gururluyuz ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git