the scene > demoscene

Insan neden demo yapar

(1/3) > >>

nightlord:
Amacim blog reklami yapmak degil ama surada demo yapma motivasyonunun neler olabilecegine dair kisisel tahminlerimi yazdim. Sizler ne dusunuyorsunuz merak ediyorum. Sizce insan neden demo yapar. Siz neden yapiyorsunuz. Sizi bu konuda itekleyen sey ne?

skate:
Derhal okundu, Blog'a comment girildi. Bir göz attım kaçırdığım yazı olmuş mu arada diye, yok hepsini okumuşum. :)

odayibasi:
Güzel bir yazı :) Aynı zamanda blog'taki diğer yazılar da süper. Üşenmeden yazmak , üşenmemek bu olsa gerek :)

nightlord:
yorumlar icin tesekkurler :) ben hakkaten sizlerin demo yaparkenki motivasyonlarinizi merak edip burada tartismak istedigim icin acmistim bu threadi aslinda :)

joker_:
ben olayı sadece demo olarak kısıtlamak istemiyorum,sonuçta demo yapamayan biri olarak:D,daha çok bir şeyleri karşılık beklemeden üretip ortaya koymak ve başkalarının bu ürünü izlemesi,kullanması,beğenmesi beni en süper mutlu eden şey,klişe bir laf vardır,anlatılmaz yaşanır diye işte öyle bir şey. :D tuhaftır ürünü yapan ben olmasam bile tanıdığım bir arkadaşımın ürününün beğenilmesi de beni aynı oranda mutlu ediyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git