Merhaba, iş ilanının resmi metni aşağıdadır. Tam zamanlı bir iştir, free lance arkadaşlar aramıyoruz. Birliktelik uzun soluklu olacaktır, ücret tatmin edicidir, iş ve ortam bence süperdir ayrıcana. Ben oyun yapmak istiyorum diyen arkadaşların başvurularını bekliyoruz. Teşekkürler.
//------------
Céidot Oyun Stüdyoları’nın sahibi CéiPrime A.ş. oyun geliştiricileri için yeni iş imkanları sunuyor. Céidot’ta oyun geliştiricisi olarak çalışmak için tercihen ActionScript 3.0, Java, C++ dillerinden en az birisine hakim her türlü tecrübeli ve / veya yetenekli programcı dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
ış başvurularının değerlendirilmesinde yaptığınız örnek işler var ise sürecin hızlandırılması ve başvurunuzun değerlenlendirilmesi açısından büyük avantaj olacaktır.
Ayrıca oyun stüdyomuzun web ekibine katılması için iyi derecede PHP / MySQL bilen tecrübeli web programcısı arkadaşlara da iş imkanları sunuyoruz.
Uzun vadeli ve sözleşmeli olarak bu pozisyonlarda yer almak ve Türkiye’nin en tecrübeli oyun ekiplerinden birisinin parçası olmak istiyorsanız, CéiPrime A.ş. sizi cazip şartlarda ekibine dahil etmek için başvurularınızı bekliyor olacak.
Başvurularınızı lütfen
ik@ceidot.com adresine yapınız.
şimdiden tüm ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederiz.
CéiPrime Yönetim Kurulu