the scene > demoscene

sekman (256b)

<< < (5/6) > >>

devreci:
haklısınız ama neye göre kıyaslayabilirim ki votelerle mecburen. puetteki özellikle 256b thumb up sıralanırsa yüzde 90 doğru, haklı olduğu görülüyor.
benim demolarda sıralamada çok doğru yerde ama spekülasyonlu :D

aslında sırf oyun kodlamadan evvel gpu shader denemeleri için  64k  kodlamayı düşünüyordum ve müzik yapmak isterdim ama gerçekten bu vote olayı beni yıktı ,eğlenceden öte democulukla uğraşılmamalı yoksa şu anki gibi tadı kaçıyor :(

Ragnor:
Kıyaslamanı yaparken direk kişilerin tepkilerine önem verebilirsin mesela. şimdi büyük ihtimalle bilmiyorsun ama Pirx ve Tigrou bildiğim tek 256byte only demogrubunun üyeleri. Pirx'in hayvani 256byte serileri sırasında ortaklaşa bi grup kurmaya karar verdiler. Yaptıkları işlerde ortada. Bu açıdan yeni çıkan bir 256byte pc intro'su görünce direk onların yorumlarına bakıyorum. ıkiside senin çalışmaların için süper şeyler söylüyorlar ki bence 1000 thumb up'tan daha iyidir o ikisinden iyi yorum almak. Aynı şekilde tr-scene'deki coder insanların yorumlarınıda gözlemleyebilirsin.

Motivasyon sorunu yaşıyorsan ilk fırsatında bir demopartiye gel. Bu sene bence kaçırma 7dA'yı. Orada ihtiyaç duyduğun motivasyonu edineceksin.

Son olarak, cidden çok iyi oylar aldın, gereksiz yere kafayı takıyorsun.

Edit: Abi üstteki mesajı yazdıktan sonra gittim sana yorum yazan account'ların yaratılma tarihlerini kontrol ettim. Bi kere sadece 1 tanesi sekman eklendikten sonra yaratılmış. Hadi diyelim ki arkadaşın fake account olayına takoz ile başladı desek bile 10 tane bile değildi takoz eklendikten sonra yaratılan account'lar. Yani 10'ı fake desek bile yine 113 thumb up'ın var. Ulan benim o kadar iyi vote alan demom olsa bırakım scene'i artık tavan yaptım diyip be :).

skate:
Ortaya yazıyorum, her konunun uzmanları belli Ragnor'un dediği gibi. Mesela ben 256b JavaScript yayınladığım zaman sadece poi'nin tepkisine bakıp, onunla tartışıyorum, şakalaşıyorum falan. Çünkü 256b Javascript dedin mi tek adam poi benim gözümde.

spritus:
bu intro ile ilgili bazı küçük detaylar:

- sütunlara dikkatli bakarsanız yüzlerinin tuhaf bir şekilde kamera ile beraber döndüğünü, örneğin sol yüzün ön yüze dönüştüğünü görürsünüz. anlaşılan o ki devreci burda hemen farkedilemeyen bir trick kullanmış :)

- intronun orjinalinde rotating saat yönündeyken win portunda ters yöndedir.

skate:
@spritus: tüm win applicationlar ccw rotation yaparlar, dos'da ise bu cw'dır. senin bunu bilmeyecek kadar cahil olduğuna inanamıyorum. :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git