the scene > demoscene
sekman (256b)
devreci:
ah moral destekler için sağolun. arkadaşla biraz baktım birsürü account almış ama şu an hiçbirisiyle siteye girilmiyor no yazıyor :). benim demoya toplam 3 vote vermiş en sonda yakalanmış accountlar bunlar bootlicker,kokopo,merdart
yani 120 sağlam vote var eh keyfim biraz yerine geldi :D, ha neyin arttı diyecek olursanız hiç işte :confused: :p
@spritus: aslında sütunlar tam 3d ama az pixel nedeniyle biraz garip görünüyorlar yazıda olduğu gibi ışıklnadırma var. winde ise akran aşağıdan yukarıya tarıyor . ekran tam tersine dönüyor döndürme derecelerini değiştirince aynı olur ama hiç dikkatimi çekmedi , ayrıca cdc yi değiştirmissin :D
neyse bu demo rezil oldu ama votingi iyi tahminimce zaman geçtikçe 150 gerçek voteyi bulur gibi :D ah.. hiç söz dinlemiyorum
spritus:
hurafeler hep böyle çıkıyo işte :P
--- Alıntı yapılan: skate;22763 ---@spritus: tüm win applicationlar ccw rotation yaparlar, dos'da ise bu cw'dır. senin bunu bilmeyecek kadar cahil olduğuna inanamıyorum. :)
--- Alıntı sonu ---
Decipher:
Biliyorum biraz self-promotion ve self-loving statement, hatta biraz da edgy olacak ancak 150+ thumb up almis Pouët'in en populer 127. urununun yaraticilarindan birisi olarak soyleyebilecegim tek sey: bugune kadat bir kez bile sadece attention toplamak icin bir sey kodlamadim, bundan sonra da kodlamam. Bence bir prod kodlaniyorsa hedef yapilabilenin en iyisini yapmaktir, attention-hungry olmak degil.
Eminim benden cok daha buyuk isimler (e.g. Skate ve Glance memberlari, bknz. Breakpoint 2010 :D) de katilacaklardir gorusume.
Edit: devreci, eglencelik olarak yaklasabilirsin tabii ki scene'e, ancak bir cogumuz icin demoscene bir hobiden cok bir lifestyle.
devreci:
vay yeni gördüm gerçekten çok kaliteli demo harika :eek:.
decipher sen oyunyapimi.org da madprogrammer yada coolprogrammer nickiyle
vardın değilmi ? hehe tabi o zamanlar senin bu kadar iyi programcı olacağını tahmin etmemiştik :rolleyes: neyse senden yeni demolar bekleriz ama türkiye için
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git