the scene > demoscene

Snapshot by Glance

<< < (6/12) > >>

datura:
Spritus ilk review'ı yazarak bize de dönüp dönüp okuyacak bir materyal vermiş oldu, sağolsun, eline sağlık:) Ayrıca grafiğime savaş açmaya gerek yoktu:p sen zaten daha iyilerini de yapıyorsun kardeşim:)

Burada güzel sözler ifade eden, beğenisini belirten bizleri tebrik eden bütün dostlara teşekkür ederim. Geçen sene bir söz vermiştik, bu demo o zaman çıkmadı ama bu çıkmayacak demek değil, mutlaka çıkacak ve hedef 1.lik demiştik. Yüzümüz kara çıkmadı en çok buna sevindim.

Ayrıca insanlar demo izlemezse demo yapılmaz, kimse emeğinin  boşa gitmesini istemez. O nedenle demo izleyin izlettirin ki biz de demo yapmaya devam edelim:)

Bu arada izleyip beğenmekle kalmayın lütfen review yazın, bu bizler için gerçekten çok önemli, sadece övmek zorunda da değil kimse:rolleyes: mantıklı değerlendirmelere, eleştirilere de her zaman ihtiyaç var.

Teşekkürler

Edit: Stranger'ın güzel değerlendirmesini atlamışım, aslında ilk onu okumuştum önceki gün :) Çok teşekkür ederiz kardeşim, güzel düşüncelerini paylaştığın için

nightlord:
destek icin cok cok tesekkurler arkadaslar. Ben de iki gun once eve vardim ve daha jetlag'den yeni kurtuluyorum. o zamandan beridir de not dosyasini hazirlamakla ugrasiyoruz.

stranger ve spritus: size ayrica tesekkurler. birilerinin demoyu izleyip dusunduklerini kaleme almasi bizim icin super heyecanli.

bu demo bitti. simdi napicaz bilmiyorum

spritus:

--- Alıntı yapılan: datura;22835 ---Ayrıca grafiğime savaş açmaya gerek yoktu:p sen zaten daha iyilerini de yapıyorsun kardeşim:)
--- Alıntı sonu ---

Kabul edeyim daha böylesine yaklaşmadım bile. Bırak onu, denedim fli / ifli çizmeyi beceremedim.

@Nightlord : şimdi daha iyisi için plan yapacaksınız tabiki :) Bu demo için çok sancılar çekildi biliyorum. Ama zaten mükemmel bir eser başka nasıl ortaya çıkar ki? Hele bi dinlenin kendinize gelin, toparlanın :D

skate:
@Spritus: "şimdi daha iyisi için plan yapacaksınız tabiki"ye tamamen katılıyorum. Glance geri adım atacak bir grup değil. "Hele bi dinlenin kendinize gelin, toparlanın"a katılmıyorum, X Party'e az kaldı ;)

nightlord:
evet Hydrogen bi ara, "demodan sonra gunesli bi sahile gidip malibularimizi yudumlayalim bi sure" falan demisti :) su an bedenen olmasa da ruhen hepimiz gunesli bi sahilde malibu yudumluyoruz :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git