the scene > demoscene
Snapshot by Glance
anesthetic:
Demoyu sonunda izleme fırsatı buldum. Kısaca izlenimlerimi paylaşacağım:
Voooaahhoooouğğaaahhavv!!!!
Bu kadar beklediğimize gerçekten sonuna kadar değmiş. Grafikler, efektler ne denebilir bilmiyorum? Ve soundtrack? Kulağımda çalıp duruyor. Checkerboard, su, Filming ıstanbul, kaleidoskop, credits, 3d... Hangi part favorim onu bile seçemiyorum.
şimdiye kadar, Caret ve diğerleri dahil, en fazla tekrar tekrar açıp açıp izlediğim demo Living'di. "şimdi bak burayı yazan Bilgem de bizim bölümdeymiş bi zamanlar.", "Kürşat'ın bi de Pentagram coverını dinleteyim ben sana." şeklinde eşe dosta seyrettirilecek demo artık Snapshot olabilir :)
Breakpoint'ten birincilikle dönmenizi apayrı tebrik ediyorum :) Snapshot benim için şahane bir motivasyon kaynağı oldu. Çok teşekkür ediyorum tüm Glance elemanlarına. Darısı müzmin inaktif biz pc scenerların başına.
anesthetic:
Demoyu sonunda izleme fırsatı buldum. Kısaca izlenimlerimi paylaşacağım:
Voooaahhoooouğğaaahhavv!!!!
Bu kadar beklediğimize gerçekten sonuna kadar değmiş. Grafikler, efektler ne denebilir bilmiyorum? Ve soundtrack? Kulağımda çalıp duruyor. Checkerboard, su, Filming ıstanbul, kaleidoskop, credits, 3d... Hangi part favorim onu bile seçemiyorum.
şimdiye kadar, Caret ve diğerleri dahil, en fazla tekrar tekrar açıp açıp izlediğim demo Living'di. "şimdi bak burayı yazan Bilgem de bizim bölümdeymiş bi zamanlar.", "Kürşat'ın bi de Pentagram coverını dinleteyim ben sana." şeklinde eşe dosta seyrettirilecek demo artık Snapshot olabilir :)
Breakpoint'ten birincilikle dönmenizi apayrı tebrik ediyorum :) Snapshot benim için şahane bir motivasyon kaynağı oldu. Çok teşekkür ediyorum tüm Glance elemanlarına. Darısı müzmin inaktif biz pc scenerların başına.
Hydrogen:
Spritus: Screenshotlarla, part part ne guzel review yazmissin ellerine saglik:)
Stranger: Ilk kapsamli review. Ellerine saglik...
Anes: Cok guzel yazmissin, mis gibi review:). Bir de sizi gaza getirdiyse iyi demo olmali. Sizi gaza getirmek atomu parcalamaktan zor ehehe :P
Ssg: Sozlukte ne guzel ve huzunlu bir paragraf yazmissin:)
Ref: Kendi sitendeki detayli review cok guzel. Ellerine saglik.
Coze, Devreci, Hades, Jamais, Joker, Punky, Ragnor, Spaz, Ssg, Tesla, Yatuyu hepinize guzel sozleriniz icin tesekkur ederim.
Bunlari okuyunca gidiyor yorgunlugunuz...
spritus:
ref'in review'ına nerden bakıcaz? url lütfen
Norvax:
Burdan: http://arda.veanewmedia.com/blog/item/237
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git