the scene > demoscene

Snapshot by Glance

<< < (8/12) > >>

spritus:

--- Alıntı yapılan: Norvax;22847 ---Burdan: http://arda.veanewmedia.com/blog/item/237
--- Alıntı sonu ---

teşekkürler :)

paradox:
Bende coze upload etmiş saolsun ordan izledim demoları..sonra emulatörden izledim ayrıca..

Oldukça etkilendim ve partları çok beğendim..En çok beğendiğim bölümde robot kolunun yazı yazması oldu:)

Bütün emeği geçen arkadaşları tebrik ederim..

devreci:
buna on basar   http://www.pouet.net/prod.php?which=51983

commodere 64 de
eğer en iyi demo bu ise , söyliyim snapshot dünyada yapılmış en iyi demodur ;)

skate:
@devreci: Edge of Disgrace ve Snapshot farklı açılardan birbirlerine üstünlük sağlayabilirler ve benim favori c64 demom da Edge of Disgrace değildir. ancak "elli saat bi sin tablosu" şeklinde değerlendirilebilecek kadar basit bir demo değil EoD. Edge of Disgrace'de gördüğün efektlerin hemen hepsi dünya rekoru ya da Commodore platformu için bir ilktir. Ayrıca favori demom değildir dedim ancak transition yani partları arası geçişler konusunda favori demomdur EoD. HCL hayvan bir coderdır ve adamın o demoda kırdığı rekorlardan bazıları zaten ünvanı kendisinde olan rekorlardır. Kısacası Commodore 64 ya da diğer sınırlarını bilmediğin platformlardaki ürünler hakkında bu örnekte olduğu gibi iyi niyetli ya da milliyetçilik duyguları ön planda da olsa peşin hükümlü yorum yapmamanı öneririm.

Durumu şu şekilde anlatabilirim sana aslında. Bir plazma efekti kodla PC'de, kodlayabileceğin en hızlı plazma olsun bu. 150000-250000 FPS civarlarında bir plazma kodlayabilir misin? Ama C64 ve PC arasındaki aslında daha da vahim olan hız farkını (multicore v.s.ye hiç değinmiyorum bile) 3000-5000 kat kabul efecek olursak sadece Mhz üzerinden yürüyerek, c64'deki 50 FPS tam ekran bir plazma efektini senin PC'de 150000-250000 FPS hızında kodlayabilmen lazım. Dene bakalım ne kadar yaklaşacaksın.

devreci:
@skate:
mesela ben partiye gelsem demolara puan vereceğim zaman, siktir git la sen daha bunun sınırlarını bilmiyorsun, puan veremessin mi diyeceksin  :D

hata bende , diskleri attach etmeme rağmen son  diski izleyemedim . bugün baktım son diskte küpden 16 köseli
online şekiller oluşturmuş daha birçok süper sahne varmış izleyemedim bunları gerçekten hakediyormuş beğenilmeyi sorry :o

aslında pc de hız sorunu yaşanıyor dos'da hemde 128kb ram kullanılabiyor yani sen hiç anlamıyorsun diyemessin.
ama ben yavaşlık konusuna takılmıyorum çünkü pc 128b spongy adlı demo var inanılmaz
yavaş çalışmasına rağman kimse buna kötü demiyor çünkü sahne güzel .
mesela 1 milyar fpsde çalışan plazma yapsak bunu kimse iplemez çok yavaş çalışan bi fractalı
bin kat daha hızlandırsak eğer sahne iyi değilse bunu kimse sallamaz. benim düşüncem tabi

millyetcilik duygularıile söylemiyorun snapshot ta en sondaki tunel,su yansıması,küp,küre,labirent
hem hız hemde görüntü açısından harika mesela pc-msdosda yazılsa kolay  kolay yapılacak şeyler değil.
şu tüneli pc dos da yapsan ciddi ciddi hız problemi yaşarsın

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git