Ben çok beğendim, kesinlikle bitmiş hali çocuklarca çok sevilecektir. Ancak birkaç hatırlatma yapmak isterim (sen de farketmişsindir zaten) bazı bölümler ingilizce kalmış. Örneğin kullandığın image browser plugininin mesajları, Xenophobic'in bölüm isimleri v.s. Eğer çocuklara yönelik düşünüyorsan "yabancı dil eğitim" başlığı altında olmayan herşeyin öz Türkçe olması faydalı olacaktır.
Benim oğlum 3 yaşına yaklaşıyor. Arada bazı eğitici CD/DVD'ler izlemek istiyor. Ben olaya müdahele edene kadar ingilizceden çeviri spastik spastik şeyler izletiyorlardı zavallıya
Örneğin harfleri ve o harflerle başlayan kelimeleri öğreten bir CD vardı, Ekranda C yazıyor, "C harfiyle başlayan bir kelime bulabilir misiniz?" diyor. Sonra araba çıkıyor ekranda "Araba, araba ingilizcede si diye okunan C harfiyle başlar" diyor. Zavallı oğlum da "Araba ingilizcede si diye okunan C harfiyle başlar" diye database'e entry giriyor
Senin sitende zaten böyle şeyler olmayacağı kesin ancak dediğim gibi bitmiş halinde ne kadar ingilizce ya da çocuğun anlamsız bulacağı şey varsa (Joomla yazısı da dahil) kaldırırsan iyi olur.
Tekrar eline sağlık. Ben oğlumu beta tester yaparım