the scene > buluşmalar

1 Ağustos - Mini Scene Meeting

<< < (8/9) > >>

skate:
benim için private public farketmez. edeceğim laf aynıdır, bunu herkes şimdiye dek anlamıştır umarım. ragnor'u normalde sevdiğimi herkes bilir. clash official olarak dağılmadığına göre hala grup arkadaşıyız. ama yıllardır ragnor'un şu bitmek tükenmek bilmeyen yoğunluğu ile ilgili az bile laf ettim, gaza getirmeyin daha da ederim. paragraf paragraf okur, okumaktan bunalırsınız. bu günlerde sakin giden foruma 2 aylığına hareket getiririm ona göre.

sorusoran:
guzel fotolar, bu arada meeting de partinin ne zaman yapilacagini konusmadiniz mi

@skate parti ne zaman olucak? fazla faalbir hayatim yok ama yinede tarihi onceden bilsem iyi olur.

skate:
Aralık 2010
Boğaziçi Üniversitesi

Daha official duyuru yapılmadı, sitenin açılmasıyla birlikte duyurulacak.

Ragnor:
Skate'in tarzını bildiğim için çok alınmış değilim ama az birazda olsa tribimi atayım dedim, o kadar olur bence :).

Meeting'i kaçırmak üzücü oldu benim için ama iş+yaz okulu temposuna haftadaki tek boş günümde 10 saatlik otobüs yolculuğunu (git gel 5'erden) eklemeyi yemedi göee...gözüm :). Bi daha ki meeting'e inşallah.

Ankara olayına gelirsek ben bi organizasyon işine girebileceğimi sanmıyorum. O derece tembelim. Ama meeting olursa giderim. :)

devreci:
bende evde otuzbir çekiyordum katılamadım sorry. ya nolacak ragnor bizim halımız başçavuşu tokatla tokatla nereye kadar :confused::eek:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git