Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Yakında vakit bulunca aklınıza hayalinize gelmeyecek kadar eğlenceli stufflar eklenecek o siteye. Bazıları ümit vaad ediyor, bazıları "çüş ulan bitmiş stuff! niye release edilmemiş ki!" modunda -ki birçoğunun neden release edilmediğini ben de hatırlamıyorum, bazıları da tam anlamıyla altına işetiyor insanın. Ben bu zamazingoları yapan kişi olarak utancımı yenip onları upload edecem bir ara
Bir de akaydin.com/zamazingo ve akaydin.com'un under const. olması konusuna gelelim. zamazingo'yu domain alacağım kadar ciddi bir site olarak düşünmedim hiçbir zaman. Belki ilerde geliştikçe düşünebilirim. ılk olarak yalnızca download linklerinden oluşan bir site vardı aklımda. Zamanla bu hale geliverdi.
akaydin.com'a gelince. Aslında bu domain biraz ticari güdülerle alınmış bir domaindir. Abimle ortak yaptığımız 3-5 web sitesi var. Hepsinin altına "Akaydın Designs" diye imza atıyor ve akaydin.com'a yönlendiriyoruz. Evet, olay biraz terzi kendi söküğünü dikemeze döndü. Zaten yoğunluktan yeni iş alacak halimiz de yok. Aslında bir aralar akaydin.com'u hoş bir tutorial sitesine çevirmiştim ama sonra ondan da vazgeçtim. Çok gurur duyduğum bir geçmişi yok o domainin anlayacağınız.
Böyle işte
Yeni zamazingoları bekleyin. Ayrıca gerekli yerlerden izinleri aldım. Yakında benim haricimdeki kişilerin yayınlanmamış projeleri de o siteden yayınlanacak. Gizli saklı kalmayacak. Kimse "aman benim xxx'i de yayınlar mı acaba" diye korkmasın. Elimde olsa bile izin almadan hiçbirşey yayınlamam.