the scene > demoscene
7d5 bitişi...
tURbO:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 19 2005, 02:48 PM
her ay "retro game compo" adında bi org. yapmak istiyorum...
bi mekanda, 1-2 amiga yada c64....
turnuva...
sabah başlayıp akşam biticek...
kimse bişi getirmicek...
gelip oyun oynicak geyik yapacak :)
nasıl uyarmı?
[post=1727]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
olllleyyy.. ben super derim..
geyik forewaa...
rambodur candir...
tURbO / bRONX + Zombie Boys! ...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 19 2005, 02:48 PM
her ay "retro game compo" adında bi org. yapmak istiyorum...
bi mekanda, 1-2 amiga yada c64....
turnuva...
sabah başlayıp akşam biticek...
kimse bişi getirmicek...
gelip oyun oynicak geyik yapacak :)
nasıl uyarmı?
[post=1727]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
uymaz mı? :)
spritus:
ben oyun oynamayı pek sevmem ama sizinle bir arada olmak adına gelirim zaten :)
spritus:
greetz v2.0 ;)
* nightlord : partiye geldiğine en çok sevindiğim scenerlardan. çizdiğim gfx'e yaptığın yorum beni acayip mutlu etti. öyleki bi gfx collection çıkarma fikrine kapıldım :). unutmadan organizasyon olarak en panik anımızda imdadımıza yetiştiğin için teşekkürler. (civitas'tan ayrıldığını duydum, doğru karar ;))
* vigo : gfx'ime olumlu feedback yaparak beni mutlu edenlerden biri de vigo'ydu. organizasyon işlerinden bunalıp demoralize olduğumda yeniden gaza gelmek için gözlerim hep seni arıyordu. bizim çömez elemanlara seni "işte yürüyen scene tarihi vigo" diye gösteriyordum :)
* turbo : yeni scenerlardan ragnor yaptığı oyun için kimden gfx isteyebileceğini sordu. ben turbo'yu gösterdim. sadece 15 dk sonra ragnor'un şaşkın bir şekilde ekrana baktığını gördüm. böylece ragnor da turbo ile tanışmış oldu :)
* wisdom : görmekten acayip mutluluk duyduğum bir diğer scener. hindistan'a gitmiş olması lazım şu saatlerde, umarım bu durum önümüzdeki partiye gelmesine engel olmaz.
* bakkada : yaptığımız scene muhabbeti lezizdi. umarım asm coding çabaların yakında meyvelerini verir.
* ragnor : hocam geldin, çok güzel bir oyun kodladın ve gittin. umarım scene'i sevmişsindir. gelecek partiye de bekliyorum.
* raven grubu : eskiden en çok sempati duyduğum gruplardan biri olan raven bu partiye güzel bir demo göndererek katıldı (kendileri gelemeseler de). ama demo'yu test ederken akla karayı seçtik :) çünkü poison'un unuttuğu bir bug varmış, neyseki düzeltip yeniden yolladı.. demoscene'e yeniden dönmelerine sevindim.
* nakedhamsterz grubu : bu parti ile yeni bir pc demo grubu daha ortaya çıktı. resident olarak işimiz gittikçe zorlaşıyor :). gösterim esnasında gönderdikleri demo'nun ilk partını loop zannedip kapattık ama devamı varmış. çok üzüldük. bundan sonraki demolarında partları statik ve uzun tutmayacaklarını ümit ediyorum.
* aardwark grubu : partide ortaya çıkan başka bir grup da aardwark. gönderdikleri 64k ile rakibimiz oldular. sonuçlar açıklanınca kimin kazandığı ortaya çıkacak :)
* tecnology channel : böyle unutulmaz bir partiye sponsor olup, maddi/manevi her türlü desteği verdikleri için teşekkürler...
MGzzY:
technology channel : bu güzel party'yi evden izlememizi engellediğiniz için sağolun. Uydu olmayınca ve kablo tv de yayın 8 den sonra başlayınca netten izlemek zorunda kaldık, ki bu da mümkün değildi. Ses çok kötü bir efektle (?) çıkıyordu hiç bişi anlaşılmıyodu. Neyseki pazar günü düzelttiler büyük ölçüde. Bu arada party programına uymayan, özet geçer gibi bir yayın vardı.
spritus: dur ya rakip olduğumuz falan yok şu anda çömeziz :D zaten 7D5 ten geç haberimiz oldu, ki demo yapmakla alakamız bile yoktu. Varsada demo izleyip "oha, siktir nası yapmışlar lan" nidaları çıkarmaktan öteye gitmedik :D .Benim birden "olm 7D5 e katılalımmı. istanbulda olmasakta emaille yarışmaya şeederiz" dememle şeettik :D hatta bu ilk demomuzdu. ben demo izlerken anakartım mefta olunca (?!?!) tamamını coolman yapmak zorunda kaldı. zaten 14 yaşında sümüklü veletlerden ne bekleyebilirsin ki :D :D :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git