the scene > demoscene
7d5 bitişi...
vigo:
stay tuned for bronx...
çok yakında bir çok platformda ...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Sep 20 2005, 12:20 AM
Walla Ascraeus'un bir c64 demosu çıkarması süper olur. En azından PC demolarıyla çarpışmaktan kurtuluruz, 64 platformunda çarpışırız. Eğer seneye yeterli katılım olursa demo kategorisinde C64, Amiga ve PC'yi ayırabiliriz (gerçi Amiga'da demo kasan yok ya neyse...) Tüm platformlar yine aynı kategoride çarpışsa bile en azından başka platforma yenilsek de kendi platformumuzdaki sıralamalarımızla sevinir ya da ağlarız. Daha iyi olmaz mı?
[post=1759]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Şu paragrafı yazarken Raven'ın kazandığından emindim. Gelin görün ki biz kazanmışız. Lafımı geri aldım. Çarpışırız ulan PC demolarıyla noolcek!!! :P
Şaka bir yana her ne kadar platform üstünlükleri olsa da her türlü en az bizim demo kadar (belki daha fazla) emek sarfedilmiş bir demoydu Raven'ın demosu. Birinci olsalardı gayet mutlu bir şekilde alkışlayacaktım. Zaten beklediğim de onların birinci olmasıydı. Demek ki partiye katılan insanların bir çoğu c64'le PC'nin farkının bilincinde olarak oy kullanmış. Aksi taktirde pek şansımız olmazdı tabii ki. Bize oy veren herkese teşekkür ediyorum.
kutuk000:
sonuçları yeni gördü ve hayal kırıklığına uğradım...
grup üyesi olmak herhalde daha çok puanlar kazandırıyor.
neyse, ilk kez bu tür bir yarışmaya katılmıştım ama burada kaldı.
saygılar.
herkes kendi kum havuzuna.......
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by kutuk000@Sep 20 2005, 10:11 AM
sonuçları yeni gördü ve hayal kırıklığına uğradım...
grup üyesi olmak herhalde daha çok puanlar kazandırıyor.
neyse, ilk kez bu tür bir yarışmaya katılmıştım ama burada kaldı.
saygılar.
herkes kendi kum havuzuna.......
[post=1771]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Grup üyesi olmanın pek avantajı yok, hatta hatta kendine ve kendi grubuna oy veremediğin ancak rakiplerine oy verdiğin için (eğer partiye geldiysen) dez avantajı var. Ayrıca oy kullananların yarısı sceneden, yarısı scene dışı insanlardı. Kısacası birçok insan "grup" kavramından bihaber ekranda gördüğü ve kulağında çınlayan sesler üzerinden oy kullandı. Bence yanılıyorsun. Ayrıca bir çoğumuz tecrübeli scenerlarız. İlk kez katıldığın yarışmada iyi bir sonuç alamaman gayet doğal. Şahsen olimpiyatlara gidip 100 metre koşuda derece beklemem ben :)
Bir de kim olduğunu belirtseydin...
PE&OAS:
öncelikle belirteyim, yapılacak herhangi bir scene organizasyonuna durumum elverdiğince gelmeye çalışacağım :) . bu party hayatımda bir dönüm noktası oldu, bunun için katılan-oluşturan herkese binlerce teşekkür... bende sprite hocam gibi grubumdan başlayayım...
@erik: manyak adam :) grubun en süper asm coderı ve en tembel adamı budur herhalde ama harbiden beklediğimden daha süper bir adam çıktı (abi cd için çok sağol, harbiden çok hoşuma gitti), ayrıca parti genelinde ve istanbulda bize her türlü rehberliği yapıp bir yerde gönlümün co-organizer'i oldu, ayrıca partiye benden önce gelen ve organizer olmayan ilk scener oldu kendisi(ikincisi benim :P )... ama en komik olay kendisine bir amiga fdd getirdim, vermeyi unuttum!
@anesthetic: grubun en iyi c coderıda bu :) zaten icqda beraber süper saatler geçirdiğim bir insandı, beklediğimden iyisi çıktı bu abimde...(zaten rdt süperdir, şöyledir, böyledir... :P ). kodladığı 64k bende derin izler bıraktı, uğraştı didindi ve değdi, tebrik ediyorum kendisini...
sevgiler abi:)
@flexi: bu adamla ilk görüştüğümde bana bitwise anlatmıştı icqda :D buda süper ötesi bir abimmiş meğer. partide hazırlıklardan dolayı anes gibi flex abi ilede pek konuşamadık ama yinede sevgiler... nested'a yaptığı harika ötesi müzikle gönlümü fethetti zaten...
@tesla: javabird çalışmadı belki ama sırf benim seçtiğim adı oyunda kullanması ve oyunun önüne c64 crack introları gibi bir intro koymasıyla beni çok mesut etti, ayrıca 2. gece sabaha kadar beraber takıldık, o java codedu ben pek bişey yapmadım ama olsun, neyse abi sevgiler... ha bu arada bir oyun projem var haberin olsun ;)
@shoggoth: ancak partide tanışabildik ama kardeşi gibi(bende onu abim gibi) sevdi, bağrına bastı, sanada sevgiler abi... ;)
@spritus: grup lideri ve organizer abim :) rdt'yi bir aile anlayışı içinde organize eden ve hepimize kardeşi gibi davranan değer veren adam, en çok sevindiğim şey ise c64 grafik oldu, ki bir gün olurda charsete gfxe ihtiyaç duyarsam bana yardım edecek :P ...
gruba yazacaklarım bu kadar hepinizi öper sevgilerimi yollarım, erik'e fazladan bir amiga fdd yollarım...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git