the scene > demoscene

7d5 bitişi...

<< < (10/13) > >>

skate:
Spaztica: Yorumların için teşekkür ederim. Senede iki parti olayı daha bugün konuşuldu ve Vigo bir tane yapmaya talip ki ismini bile belirlemiş. Şimdi gelelim diğer konuya, 7DX'in senede iki kere olmasına. İmkansız, her partiden sonra toparlanmak için bir sene yetmiyor bile. Daha iki gün önce evime 7 bilgisayar 5 monitör taşıdım, canım çıktı. Ayrıca o kadar kısa aralıklarla insanlar yeterli katılım sağlayamayabilirler. Ben iki farklı organizasyonda da aynı sorunun yaşanacağını tahmin ediyorum, özellikle ikisi de ilkbahar sonu ile sonbahar başı arasında bir aralık seçerse (bizimki bu aralıkta). Sen de organizasyonda yer aldın, yaşadıklarımızı az çok biliyorsun. Buna rağmen kalkıp "senede birden fazla niye yapmıyoruz bu partiyi?" demeni garipsedim açıkçası. Yoksa gerçekten de bizde bu gücü görüyor musun? Ben sana söyliim, yok böyle bir güç :)

tURbO:

--- Alıntı ---Originally posted by nightlord@Sep 22 2005, 02:25 PM
boylece sanirim forum tarihinin en uzun mesajini atmis oluyorum :)
[post=1855]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

yazdiklarin icin saol kanka..
tesekkur ederim.. ama o byte i yanlis yazdin yaa..
cok kalbimi kirdin.. :P

tURbO / bRONX + ZOMBIE BOYS
"48Kb'in degerini bilen adam!"

datura:
Birçok arkadas harika parti report yazmislar. Bunun üzerine cok söylenecek bisey yok, gerçekten farkli bir partiydi..

ilk kez düzenledigimiz 7dx party'de aldigim keyfi bir türlü alamiyordum ve sonunda bu partyde aldim.. bu party gerçekten bir baska oldu.. Hersey kaliteliydi, katilan kisi sayisinda artis cok olmasa da product olarak katilim oldukca artti üstelik de kaliteyi de iyice yükselterek..

Sunu söylemeliyim ki, bu partyde release edilen stuff'i gördükten sonra seneye yapilacak party'de nelerle karsilabilecegimizi hayal edemiyorum.. ama bunu düsünmek bile keyif verici.. haa tabi bi durum daha söz konusu, o da, bir dahaki party'e çok daha erkenden hazirlanmaya baslamak ve daha da kaliteli birseyler üretmek zorunda oldugumuz gördüm.. gerçekten arkamizdan canavar gibi bir yavru scener tayfasi geliyor :) özellikle de yeni grup olusumlarina sahit olmak ve toplanmasi muhtemel gruplar oldugunu görmek mutluluk verici..

TR Scene olarak seneye büyük bir patlama yapacagimizi ve asil bomba partynin 7d6 olacagini seziyorum. herkes simdiden seneye cikaracagi stufflar icin düsünmeye ve plan program yapmaya baslamis durumda :rolleyes: bundan daha harika ne olabilir.

gelen, biseyler üreten, bildiklerini paylasan, yardim eden, muhabbet eden, vote dolduran, compoya katilan herkese tesekkürler

tURbO:
Parti sonrasi gaz cabuk bitti diye dusunuyorum..
topiclere yapilan reply sayilari inanilmaz dustu!!!..
scene bu kadar mi yaww?
uyanin!!!..

tURbO / bRONX + ZOMBIE BOYS

skate:
Şahsen ben gazımı forumda lak lak etmekten product üretmeye kaydırdım bile, diğerlerini bilmeiicem :) Tabii lak lağa devam o ayrı :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git