the scene > demoscene
7d5 bitişi...
Hydrogen:
Lak lak gaz'ın devamlılığını sağlar. Gaz olmayan yerde scene olmaz. Ancak gazında havaya kaçırılmaması ve ürün şeklinde bize geri dönmesi gerekir.
7DX'den sonra 2 hafta kafama gore takilma karari aldim. Bol bol reaksiyon okuyacagim, oyun oynayacagim vs. Dinlenmenin ardindan aktiviteye yeniden baslayacagimi belirteyim:)
skate:
2 haftadır 2 hafta dinlenelim diyonuz lam sizde :P
madhead:
pazar günü partiyi tv'den izlerken kafamı resmen duvarlara vurdum ya.
nası kaçırdım böyle bi olayı anlamıyorum. bi "palladium party edition" yapmaz mıydık biz o zaman? skate, aegis, hades ve arcane ile tekrar yüz yüze görüşmeyi, nightlord ile yüz yüze tanışmayı çok isterdim.
bu arada skate, benim 4*4 zoomer tarih oldu :) elimde ne c64 ne de tek bir tane bile 5,25" disketim kaldı. caisson'un 1084'ü bile sattım, heh heh (kızmıyosun caisson di mi abi). başlarsam sıfırdan başlıycam herşeye.
skate:
"sıfırdan" dediğin şey en temizi. ben de yaptım. ben 64'de her ne yaptıysam 64'de bırakıp, PC'de cross development olayına girdim ve tüm rutinlerimi sıfırdan yazarak bir library oluşturmaya başladım. bu sayede eskiden codeladığım şeyleri çok daha hızlı ve/veya kısa yapabiliyorum. örnek olarak chessboard zoomerımı ilk 98 yılında kodlamıştım ve hafızada datalarıyla birlikte dağınık şekilde 48 kb kaplıyordu. bu yüzden yazdığımız bir demoda part olarak kullanamamıştık hatta zamanında :) şimdi sıfırdan 255 byteda yazdım daha iyisini :) dediğim gibi sıfırdan başlaman daha iyi boşver kardeşim. herşey daha temiz oluyor gör, bak..
p.s: caisson'da yoksa aegis'da da yok mudur hiç eski codeların v.s.? bu arada caisson tüm disketlerini bana verdi, belki senin kodların bende bile olabilir bir ara araştırırım ( binlerce disket var uyariim baştan :) ).
spritus:
--- Alıntı ---Originally posted by madhead@Sep 29 2005, 12:24 AM
pazar günü partiyi tv'den izlerken kafamı resmen duvarlara vurdum ya.
nası kaçırdım böyle bi olayı anlamıyorum. bi "palladium party edition" yapmaz mıydık biz o zaman? skate, aegis, hades ve arcane ile tekrar yüz yüze görüşmeyi, nightlord ile yüz yüze tanışmayı çok isterdim.
bu arada skate, benim 4*4 zoomer tarih oldu :) elimde ne c64 ne de tek bir tane bile 5,25" disketim kaldı. caisson'un 1084'ü bile sattım, heh heh (kızmıyosun caisson di mi abi). başlarsam sıfırdan başlıycam herşeye.
[post=2035]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
eski scener'lardan birini daha yeniden aramızda görmek güzel.. hakkında çok şey duydum madhead, hoşgeldin ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git