the scene > demoscene
7D5'te ilginc olaylar!
tURbO:
7D5'te bana ilginc gelen, guldugum olaylar vardi..
onlari yazmak istedim..
- Fevzi baba'nin ilk gun burun bandajini takip, ikinci gun zkerim diyip cikarmasi ve etrafta FEVZi BALBOA olarak gezmesi. Cek senet mafyasi gorunumunde komiklikler yapmasi. ve RAMBODUR, CANDIR! lafina sebebiyet vermesi.
- MROO/Bronx'un bir anda after fx cilerin gozdesi olmasi ve soru bombardimanina tutulmasi.
- Compo'daki sol asagidaki guzel kameraman KIZ. inanilmazdi. allah sahibine bagislasin.
- Organizator arkadaslar (skate, hydro, sems.. filan.. ) kosturmaktan takilamadilar. uzuldum sahsen..
- Vigo yine her zamanki gibi natilius ile zart diye cep telefonunda intro kodladi.
- kantinci arkadas bir scener edasiyla sabahlayip sabaha kadar scener elemanlarla (vigo, nightlord vs) ile mac yapti.
- Hydro'nun arkadasi Murat bir gecede Raptor modelledi ve renderladi. uyumadan kasmasi ve super bi is yapmasi beni sasirtti. Seneye de bekleriz.
- Technology tv calisanlarinin sicak yaklasimi ve davranislari superdi.
- Technology Tv calisani Yigit'in sabaha kadar muhabbetleri acayip eglenceliydi.
- Micro/BRONX'un gece kiz arkadasina gidip, uyutup parti mekanina eli kolu meyve dolu gelmesi ve partide scener'lara gece uzum ikram etmesi.
- Ogan Kandemiroglu'nun eski bir ZOMBIE BOYS uyesi oldugunu duyunca herkesin sasirmasi. :D
aklima gelince daha eklicem...
vigo:
- bursadan game developer gelmesi, scene ile ilgili oyun yapması !
- kantinci abi bana "ya benim erkan diye bi arkadaşım var aynı ona benziyosun çok sevdim seni" demesi ve çift kaşarlıdan , tek kaşarlı parası alması + winning 11 de bana 3:0 takması.
- ilk gün akşam yemeei için yemekhaneye gidilmesi, yemekcinin önce kızıp sonra halimize acıması ve bizden sonrakilere bir yerine 2 tane dolma vermesi.
- astro'nun "kız arkadaşı" ile partiye gelmesi :) ve "abi ben akşam uğrarım" fake i ile bizi ekmesi.
- micro'nun anlattığı microsoft danışma hattı olayları.
- nightlord la maç yaparken ( ilkinde 1-0 önde idi ) amiga'nın crash etmesi.
- turbo'nun "bişi düşünüyorum abi" şeklinde çaktırmadan uyuması :)
- fevzi baba'nın 1 ekmek arası kavurma+kaşar+varsa domates alması.
- parti bitiminde çekimde mikrofon arıza yapınca kantinci bana "tombul abi bak senin yüzünden oldu, sen acele ettin işler ters gitti" demesi :)
spritus:
turbo'nun bahsettiği kameraman kız voting'de "ben de oy kullanıcam" diyerek benden votesheet istemiştir, belirteyim :)
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by spritus@Sep 19 2005, 03:53 PM
turbo'nun bahsettiği kameraman kız voting'de "ben de oy kullanıcam" diyerek benden votesheet istemiştir, belirteyim :)
[post=1736]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ne sırıtıyon lan, votesheet istemişse istemiş, veren sensin o diil ki :lol:
Bakkada:
-Zamaninda agzimiz acik demolarini,introlarini izledigimiz adamlarla ayni yerde olmak
-Parti boyunca Atari 1040'in hic kimse tarafindan kullanilmamasi
Benim aklima gelenler....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git