the scene > demoscene
7D5'te ilginc olaylar!
mrr:
kantincinin meraktan gezerken pixel art yapan arkadaşlardan birini görüp kısık sesle "manyak lan bunlar... nokta nokta yapıyolar..." demesi...
spritus:
Erik/Resident parti mekanına gelirken, parti sitesinden aldığı kroki ölçeğinin orantısızlığından şikayet ediyordu. bu yüzden 4-5 km yürümüş zavallıcık :)
tesla:
Olay üst katta çekim yapılırken cereyan etti...
Kameraci Kız : (Erik'i göstererek) söyleyin şuna fal bakmayı kapatsın, çekim yapıyorum, ortama uymuyor.
tesla : Erik kapatsana şu solitaire'i
erik : (hiç bir şey demez, sadece dik dik bakar, solitaire e devam...)
dr beamrider:
--- Alıntı ---Originally posted by tURbO@Sep 19 2005, 03:27 PM
7D5'te bana ilginc gelen, guldugum olaylar vardi..
onlari yazmak istedim..
- Fevzi baba'nin ilk gun burun bandajini takip, ikinci gun zkerim diyip cikarmasi ve etrafta FEVZi BALBOA olarak gezmesi. Cek senet mafyasi gorunumunde komiklikler yapmasi. ve RAMBODUR, CANDIR! lafina sebebiyet vermesi.
- MROO/Bronx'un bir anda after fx cilerin gozdesi olmasi ve soru bombardimanina tutulmasi.
- Compo'daki sol asagidaki guzel kameraman KIZ. inanilmazdi. allah sahibine bagislasin.
- Organizator arkadaslar (skate, hydro, sems.. filan.. ) kosturmaktan takilamadilar. uzuldum sahsen..
- Vigo yine her zamanki gibi natilius ile zart diye cep telefonunda intro kodladi.
- kantinci arkadas bir scener edasiyla sabahlayip sabaha kadar scener elemanlarla (vigo, nightlord vs) ile mac yapti.
- Hydro'nun arkadasi Murat bir gecede Raptor modelledi ve renderladi. uyumadan kasmasi ve super bi is yapmasi beni sasirtti. Seneye de bekleriz.
- Technology tv calisanlarinin sicak yaklasimi ve davranislari superdi.
- Technology Tv calisani Yigit'in sabaha kadar muhabbetleri acayip eglenceliydi.
- Micro/BRONX'un gece kiz arkadasina gidip, uyutup parti mekanina eli kolu meyve dolu gelmesi ve partide scener'lara gece uzum ikram etmesi.
- Ogan Kandemiroglu'nun eski bir ZOMBIE BOYS uyesi oldugunu duyunca herkesin sasirmasi. :D
aklima gelince daha eklicem...
[post=1733]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
----------------------------------------------------------------------------------
7D5 partisinde güldüğüm kadar ömrümde gülmedim. tURBO, Vigo, micro kalın sağlıcakla.... Seneye bakalım nelere gülecez... Hahahahaha!....
dr beamrider aka yigit from technology channel...
:D
tURbO:
--- Alıntı ---Originally posted by spritus@Sep 19 2005, 03:53 PM
turbo'nun bahsettiği kameraman kız voting'de "ben de oy kullanıcam" diyerek benden votesheet istemiştir, belirteyim :)
[post=1736]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ben sebebini biliyom!.
Pixel compo'da birinci olan cocuk, cok yakisikli ve havali ona diil de ikinci olanla konusmaya calisiiim diye dusundu heralde... :D :D :lol: :lol:
tURbO / bRONX + ZOMBIE BOYS
"16 renk'te 32 renk heyecani veren adam"
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git