the scene > demoscene

7D5'te ilginc olaylar!

<< < (2/5) > >>

skate:
Atari ST'mi her partiye getirmem ve hiç kimse tarafından kullanılmaması bir 7DX klasiğidir zaten :)

Bu arada ben partiye 4 adet bozuk C64 drive'ı, 8 bozuk joystick, çalışmayan adaptörler v.s. de getiriyorum. Amaç kullanmak değil sergilemek :D Atari ST çalışyor ancak Almanca işletim sistemine sahip ve hiç utility yok elimde. Biri bir gün QBase'ini kapıp gelecek ümidiyle koyuyorum makineyi ortaya ama kimsenin salladığı yok.

P.S: O Atari ST, Gökhan Kırdar'ın Atari ST'sidir ve yakın zamana kadar müziklerini o Atari'yle yapıyordu. Bu da bir ek bilgidir. Belki Gökhan Kırdar fanlarından biri 7D6'ya gelir sırf bu açıklama yüzünden :P

nightlord:
ben ilginc bi kac replik sayayim

-"vakit kaybetmeden topu oyuna sokuyoruz sayin seyirciler"
cumartesi gunu sabah wisdomla em hgs maci esnasinda attigim gol sonrasi yenik durumdaki wisdom hemen yukari ok tusuna atlarken

-"macin bitmesine bizim saatimizle cok az zaman kaldi ama onemli olan hakemin saati sayin seyirciler"
ayni macin son dakikalarinda wisdom

- "yurt disinda bunca partiye gittim millet bira sigara hatta ot icer biz burda gayet sakin ince belli cay bardaklari meyve suyu falan takiliyoruz... hatta o ne abi? orda kek var bi tane"
vigo

- "ben arkam donuk basliyim birden donup boole dinininiiin meraba diye giriyim"
hydrogen ve skate ile tv roportajina baslamadan once turbonun beyin firtinasi

- "abi bak bu calismaz... hah bak iste yanlis yazmissin bayti ondan olmuyo"
turbo benim onumdeki winxp makineyi debug ederken

- "nay niri nay tralom"
compo arasinda kameraman kizin makine odasinin kapisina gelip bize turk sanat muzigi konseri vermeye baslamasi (tamam aslinda sarki sozlerini hatirlamiyorum)

- "hay be senin gibi makinanin ta ebe... diiit... mina ko ... diiit ... tunu sit.... rrospu cocu .... diiiiiiiiiiiiit "
amiga da maci ucuncu defa kilitlenen vigo ve nightlord

- datura: "abi bizi yillarca kandirdilar once bi grafikler bitsin grafikler bitmeden kod yazilmaz dediler. ben c64te lemmings yapacaz diye binlerce lemming sprite cizdim"
  endo: "nihah ahah hhahahaha"
  skate: "9. lemingi koyamamislar bi turlu nihahahaa"

cuma gecesi daturanin (ve sanirim diger bazi bronx grafikerlerinin) hazin hikayesi

- "ben zaten yasli gorunmek icin biyik birakiyorum"
erik/resident

skate:
Lem Nightlord, replik hafızana hasta oldum lan :)

Bir tane de benden:

Skate: Oyunlarınızın açılışlarında hep benzer interfaceler göze çarpıyor. Oyunlarınızın hepsini aynı framework ya da engine ile mi yapıyorsunuz?

Oğan Kandemiroğlu: Nasıl yani anlayamadım?

Skate: Yani mesela şu koşan köpek animasyonu hepsinde aynı.

Oğan Kandemiroğlu: Şey... O windowsun ikonu.

Seyircilerden ufak bir kahkaha yükselir, Skate kıpkırmızı olmuştur :lol:

vigo:
nightlord : ben bide, "islami kurallara uygun parti" demiştim :) hahahahahaa hahahaha aha

ama en büyük lafı fevzi baba söyledi :

"RAMBO CANDIR"

Hydrogen:
256 byte şiir yarışmasına hiç entry gelmemesi de beni şaşırtan bir diğer olaydı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git