the scene > demoscene
yarisma sonuclari
skate:
Siz olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz, Spritus'a çok pis koymuş olay. Tüm gün şirkette yüzü asık gezdi, yediremedi kendine ikinciliği. Ben de moral verdim 7dx logo compoyu kazandığını hatırlatarak. Niye kazandı o compoyu? Çünkü Turbo katılmadı ehuehuehuheue
vigo:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Sep 20 2005, 03:52 PM
7dx logo compoyu kazandığını hatırlatarak. Niye kazandı o compoyu? Çünkü Turbo katılmadı ehuehuehuheue
[post=1780]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
olm zaten bu da komik, "logo" yarışması dendi, grafik+tema tarzı entry ler oldu... spritus'un iş süperdi ama ne yazıkkı "logo" diildi...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo+Sep 20 2005, 03:58 PM-->QUOTE(vigo @ Sep 20 2005, 03:58 PM)
tURbO:
--- Alıntı ---Originally posted by spritus@Sep 20 2005, 02:45 PM
yaw yine turbo'nun gerisine düştüm :)
ben o kadar kasarken, eminim turbo sonuçlara esneyerek bakmıştır :P
gelecek partide olayı abartıcam. gerekirse 3 gfx ile katılıcam :)))
[post=1778]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
:D :lol:
walla bu sefer kasmadim..
seneye cilgin bi release yapmayi dusunuyom ama "cami" yada "fil" resmi gibi.. simdiden soyliiim...
logo compo'ya katilamadigim icin uzgunum.. :(
benim derdim hydrogen ile. seneye bir C64 resmi de geliyo benden. simdiden hazirlanmaya basla Hydro'cuuum... :P
tURbO / bRONX + ZOMBIE BOYS
"dunyayi smoothsuz 320x240 goren adam!"
Hydrogen:
64'e beklerim Turbiş:) (Sanırım bir hayranın, bir hanımefendi, hani uğruna güller dökmek istediğin sana boyle hitab ediyordu heheh:))
Madem oyle bize de bir amiga grafik yapmak farz oldu artık. Paleti sen seç. hahah:) (Gözünden alevler çıkan adamı da sakın unutma, ondan çok daha iyisi geliyor:P)
--- Alıntı ---Originally posted by tURbO+Sep 20 2005, 04:23 PM-->QUOTE(tURbO @ Sep 20 2005, 04:23 PM)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git