the scene > music
kucuk bir release: Rain Flower/Nightlord
Norvax:
Night'im lordum. Eline saglik. Simdiye kadar yaptigin besteleri baya yakından bildigim icin ben cok fazla zevk almadım. Sarkilarindaki ritm ve melodi zenginligi, parcanin kendi icinde yukselisi, bir sonraki melodi icin hazırlık riffleri vs..vs.. gibi senin tipik ozelliklerini hissetmedim. Sanirim deneysel ve ogrenme odaklı daha cok.
Bunun disinda, yakaladigin relax mod, uflemeli soloların arkasindaki akor secimleri ve orkestrasyon cok guzel. Eline saglik.
nightlord:
feedbackler icin cok tesekkurler arkadaslar. hep diyoruz, su feedbackler olmasa bu islerin cok da anlami olmayacak.
Simdi Drey soyledikten sonra o arpej synth bana da batmaya basladi :) herhalde insanlarin ortadaki flut sololu bridge'i sevmesindeki etkenlerden biri de o arpejin o bolumde susmasi :D
minimalizm uzerine deneylerim surecek :P
nightlord:
Bu arada birkez daha belirtmeliyim. Arkadaslar Drey'in reason tutoriallerini okumadiysaniz okuyun. Hakkaten sahane. Boyle bazi cok kritik kullanim ogutleri falan var. Boyle hani basit ama bilmeyenin aklina gelmeyecek, ve uygulandiginda cok fark yaratan. Mesela sequencer ve rack windowlarini ayirmak gibi. Drey bunu ta en basta ilk is olarak yazmis. ve evet kesinlikle cok kullanisli bisey. ben simdi reason acar acmaz onu ayiriyorum :) Boyle daha nice detay var o tutorialde.
spritus:
müzik yeteneği olmayanlar için de faydalı tutorialler bekliyoruz :D
mesela "yeni başlayanlar için senfonik müzikler yapma kılavuzu" gibi :P aklıma ssg'nin "visualbasic'te adam asmaca oyunu nasıl yazılır" başlıklı yazısı geldi.. off feci
endo:
Hydrogen cok iyi bilir muzik konusunda ben tam bir otoriteyimdir. : ) ozellikle de bu tarzdaki muzikleri cok severim. Eline saglik Nightlord, muzigi begenerek defalarca dinledim. Calisirken dinledigim icin ve belki biraz da muzigin kendisiyle alakali olabilir, herdefasinda muzigin bittigini fark etmedim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git