the scene > demoscene

living - glance

<< < (2/5) > >>

vigo:
millet, harbi c64 de izlediiniz zaman grafiklerin ve müziklerin tadı daha çılgın oluyor... süper oluyor...

Hydrogen:
Sağolun Turbo ve Vigo kardeşlerim. Çok güzel yorumlar yapmışsınız. İkinci demo için gazla dolduk sayenizde.

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 25 2005, 10:10 PM
millet, harbi c64 de izlediiniz zaman grafiklerin ve müziklerin tadı daha çılgın oluyor... süper oluyor...
[post=1936]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Hydrogen@Sep 25 2005, 11:25 PM
Sağolun Turbo ve Vigo kardeşlerim. Çok güzel yorumlar yapmışsınız. İkinci demo için gazla dolduk sayenizde.
[post=1939]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Hydrogen "ikinci demo" demiş ya, çok yakında diyemeyeceğim çünkü daha yeni başlıyoruz ama en azından kendi adıma ikinci demoda kodlamak istediğim partlarda ihtiyaç duyacağım tüm kod parçalarını macrolar şeklinde kodlamaya başladım bile. Şu anda ikinci demo için kodlamayı planladığım part sayısı dörde çıktı. Arada da sürpriz birşey kodladım ancak aldığımız karar doğrultusunda bu Glance harici birşey olacak. Independent bir release yapıcam yakında :)

Kısacası; bilin ki Skate pis gazdadır, deşer adamı :)

vigo:
olm glance'den şunu bekliyorum :

"third reality"

başka bişi kesmez artık bu saatten sonra...

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 26 2005, 09:43 AM
olm glance'den şunu bekliyorum :

"third reality"

başka bişi kesmez artık bu saatten sonra...
[post=1952]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Vigo: laf aramızda kodladığım partlardan biri zaten second reality'e gönderme sayılabilir :) Tabii kodlayabilirsem ;) Ne olduğunu sormayın, bitince görürsünüz (tabii demoya koymaya karar verirsek).

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git