Originally posted by tURbO@Sep 24 2005, 01:20 AMPartideki bence EN'ler:EN guzel: Kameraman Kiz (Adini Hala ogrenemedik)
Originally posted by datura@Sep 24 2005, 10:37 PMHemen sööleyim, Aslı (vote doldurttum oradan biliyorum ehehe) Gerçi iki tane kameraman kız vardı, bu sarışın olan oluyo[post=1908]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by spaztica@Sep 24 2005, 11:51 PMkırmızı donu ben de hatırlıyorum, evet...[post=1912]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by tURbO@Sep 25 2005, 02:33 AMulan scene'in ne kadar abaza oldugunun kanitidir. surda bir "EN" ler yapalim dedik.. yazdiklariniza bak. :lol:[post=1918]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by tURbO@Sep 24 2005, 03:20 AMPartideki bence EN'ler:EN rambo: Arcane/GlanceEN taze: Mroo/BronxEN cool: Natilius/BronxEN rizeli: Micro/BronxEN cilgin sac: Hydrogen/GlanceEN sort: Nightlord/GlanceEN sakin: Crockett/Zombie BoysEN sid: Vigo/BRONXEN efendi: Spritus/ResidentEN paparazzi: BakkaraEN playstation: KantinciEN 3d: Murat (Raptorcu) EN sessiz: Gart/BronxEN capkin: Astron/BronxEN organize: Skate/GlanceEN guzel: Kameraman Kiz (Adini Hala ogrenemedik) EN sapka: Dr. BeamriderEN hizli: Hyper/BRONXsizde EN'lerinizi yazin...[post=1895]Quoted post[/post][/b]
güzel kameraman kızlar ikiledi herhalde çünkü birinin adı aslı evet diğerinin adı da güler...ikiside 7D6'da partiye gelip pixel art yaptırıcaklar... vesikalık hehe!....