the scene > demoscene

7d5 party reaction

(1/2) > >>

vigo:
beyler takıldığım çok elite ve old skool bi c64+amiga board var, partiden hemen sonra 1-2 resim post etmiştim. millet direk şunu diyor "next year we will come!" yani, 7d6 için aylaaar öncesinden gün anons etmeliyiz... millet gazlanmış :)

Bakkada:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 26 2005, 09:46 AM
beyler takıldığım çok elite ve old skool bi c64+amiga board var, partiden hemen sonra 1-2 resim post etmiştim. millet direk şunu diyor "next year we will come!" yani, 7d6 için aylaaar öncesinden gün anons etmeliyiz... millet gazlanmış :)
[post=1953]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Walla 7D5'ten sona ciddi bi gaz artisi war isallah kesilmez de sonu hayirli olur...7D6'da release'im olsun isterim :)

dr beamrider:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 26 2005, 09:46 AM
[post=1953]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

sen gel bi de bana sor bunu vigo... tanıdığım tanımadığım herkes bana 7d6 partisine bizde gelebilirmiyiz diyorlar... ne yapacağımı şaşırdım walla...

:ph34r:

skate:
7D6 için sıkı çalışmamız gerekecek. Umarım 7D6'yı bir avrupa partisine dönüştürebiliriz. Ne gerekiyor gevurları toplamak için anlamadım. Girişe bedave diyince gelmiyorlar 60€ desem gelirler mi acaba? :)

7D6 girişinde duvardaki yazı:

Giriş (Beş YTL)  |  Entrance (60 Euro)

ehuehuhue

spaztica:
aslında belirttiğin ibare çok doğru da olur; paraya kola ücretsiz falan denirse hiç birşey alamayan bile tıka basa kola içer, hahaha.

şaka bir yana. bunu düşünmek gerekir kanaatindeyim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git