the scene > buluşmalar
disk mag!
spaztica:
tasarım çok güzel ve minimal olmuş. ellerine sağlık, hadi beyler, bi gayret var edelim şu diskmag'i de... site bitti gibi zaten. :)
Decipher:
çok sağol, olayı ilk etapta gdi ile yapmıştım fakat şimdi kendi motorumla opengl'e çevirdim bu sayede çıkışta ve girişte özel efekt ve 3D outro/intro yapılabilinecek. :) En yakın zamanda da yarı çalışır bir demo göndermeyi düşünüyorum
vigo:
süpersin... devam devam devam :::
anesthetic:
pc kodu spritus yazar diye bekliyodum ama madprogrammer en külfetli işi üstlenmiş gibi. spritus da artık güzel gfxler hazırlar içeriğe :) kod opengl olduğuna göre ben de intro/outro işini üstlenebilirim. infodan bana ulaşırsan süfer olur.
yazıların scriptlenmesine gelince; BB code sanırım herkes için uygun. yazılardaki formatlamayı yazardan BB code olarak alırsın. Standart ve çoğumuzun bildiği bi metod.
bi de bence "demoscene ve game programming" değil de sadece demoscene mag olsa leziz olur ama diğerleri ne düşünüyor emin değilim.
gayretin için çok teşekkürler.
skate:
MaDpRoGrAmMeR: Süpper bir çıkış yapmışsın dostum. Scene'de senin gibilere ihtiyacımız var. Sen dergiyi PC'de yürütürken ben de paralel olarak 64'de kodlayabilirim. Tasarımdaki minimalistlik kıvamı tutmuş bence...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git