the scene > buluşmalar
disk mag!
scg:
--- Alıntı ---bi de bence "demoscene ve game programming" değil de sadece demoscene mag olsa ...
--- Alıntı sonu ---
diskmag scene' e özgüdür.. game programming de nerden çıktı??
Bi screenshot a bakıp yorumda bulunamıcam ... ama devamı gelir umarım.
scg
vigo:
arkadaşlar, gazımız süper...
bende amiga kod'unu yazıcam ama saçma bi sorunum var,
ilk kez hayatımda kick rom 3.1 ve os3.9 ile çalışıyorum...
asm1 ve thrash'm 1'larım, eski sourcelarımı compile ediyor
ama run edince amiga direk crash...
net de bazı arkadaşlara sordum, elimdekilerin eski ( bayaa eski hehe ) olmasından olabilceeni söylediler...
yeni bi compiler çektim, daha bakamadım...
eğer onda da olmaz ise, sikerim dicem, sökücem romu, tekrar os3.0 a geri dönücem...
haberiniz ola :)
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by scg@Nov 3 2005, 12:41 AM
--- Alıntı ---bi de bence "demoscene ve game programming" değil de sadece demoscene mag olsa ...
--- Alıntı sonu ---
diskmag scene' e özgüdür.. game programming de nerden çıktı??
Bi screenshot a bakıp yorumda bulunamıcam ... ama devamı gelir umarım.
scg
[post=2633]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
SCG: İstersen sana bitmiş halini yollayalım derginin, o aşamadan sonra destek ver projeye :lol:
Decipher:
beyler güzel yorumlariniz icin gercekten cok tesekkürler. tabii ki seve seve devamini getirecegim. su anda bayram ziyareti vesilesiyle akrabalari turluyorum o yuzden 2 gundur bisi yazamadim foruma bu arada oradaki game programming & demoscene yazisi deneme amacliydi bu kadar ciddiye alinacagini bilseydim o yazinin en bastan yazmazdim :) bununla beraber ben game programming ile fazlasiyla ugrasan birisiyim ve scg'nin yaptigi "diskmag scene' e özgüdür.. game programming de nerden çıktı??" yorumuna diskmag scene'e ozguyse ve game programming scene altinda kabul gormusse (bknz. .kkrieger) bu durumda diskmag game programming'e de ozgu demektir. Su sayfa yapisini oturtup (yazinin iki yana yaslanmasi olayi falan kaldi bir de sayfalar arasi gecis hala karar veremedim hugi'nin son sayisinda gordugum gecis sistemi cok hosuma gitti buyuk ihtimal onun gibi olur) bu arada scg bir bakima hakli tek bir ss'e bakip da bisi soylenemez. ben de bu sebepten bu gun eve varabilirsem sayfa yapisi oturmus ve dummy text dolu (cok sevilen lorem ipsum dolor sit amet ... :) ) bir test versiyonu yollayacagim sizlere. simdilik bu kadar. kalin saglicakla
eirik:
anLamadIgIm, ben ortada cali$tirilabilir dosya falan gormedim forumdaki dosyalar bolumunde de oraya ben mi bakmiyorum yoksa sadece adminler goruyor da normal kullanIcI haklarI ile mi goremiyorum yada ortada bi dosya mI yok ama herkes yorum yaptigina gore buna da ihtimal veremiyorum. hani anestetic ogl demi$, o resim capture onu anladIk ama o resimden ogl oldugu anla$ILiyor mu.. hicbiri degilse o halde nasIL yani ?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git