şu an itibariyle bir txt dosyasından okuduğum bbcode'ları taglara göre vector'lerin içine sınıflayabildim ancak problem şu bu vector'lerde tutulan detay'ı her döngüde uygulayabilirim yani
atıyorum 50. yazı 0, 0 konumlarında olacak ve bold olacak diyelim bu durumda şöyle yapılabilinir
if(text[49].isBold == INF_TRUE)
{
text.SetPos(0, 0);
text.SetStyle(FW_BOLD);
}
text.Print(text[49].string);
ama çok dolu olduğunu düşünürsek sayfanın resimlere aynı olayı uygulamak, çizim rutinleri, mouse'un durduğu noktalara göre butonun içinde mi değil mi checkleri (aslında bunu sadece sol mouse butonu tıklandığında kontrol ettirebilirim hem bu sayede çok yemez evet evet öyle yapayım
) sonra diğer metinler, linkler, yani olması gereken bi dolu şey var bu konuştuklarım günümüz makinasına vız gelir ama tutun ki adam 32 mb ram'li makinasında okumaya kalktı bunu denemedim henüz (içerde var bi tane açamadım dün direk kapandı
) ama bu gün deniyeceğim ona da eğer sistem bu şekilde vsync açıkken 60'ın altına düşüyorsa o makinada bu da demektir ki bu veriyi başka şekilde işlemek lazım. neyse ortada fol yok yumurta yok yani henüz eski makinada test etmedim hele bi edeyim ona göre yazarım sonucu. şimdilik sadece bilginiz olsun diye söyledim varsa fikriniz seve seve dinlerim.