the scene > buluşmalar

disk mag!

<< < (8/16) > >>

skate:
başka dergileri model almak için sebep görmüyorum...

tURbO:

--- Alıntı ---Originally posted by spaztica@Nov 6 2005, 01:14 PM
turbo: dediğini ben de düşünüp teklif etmiştim; lakin diskmag'in tadı bambaşka. ayrıca tabii ki diskmag'de pişen 2-3 ay sonra octalfoam'a da düşer...
[post=2712]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Haklisin.. ama ne biliiim.. web daha kullanisli geliyo hala..

OCTALFOAM nedir? yani anlam olarak...
daha guzel bi isim bulunamazmi?..
cok APTALFiLAN geliyo bana.. :D

fikrimi yaziyom..

spaztica:
kaçırmışsın, bi ara yazmıştım; ama senin hatrına bir daha belirteyim...

octal - hepimizin geldiği 8 bit camiası
foam - demoların birer sabun köpüğü gibi oluşu, izlemesi keyifli, insanları etkiliyor, ama geriye yarar namına da pek birşey kalmıyor. demolar = sabun köpükleri... :)

onca zaman insanlardan bir isim bulun bari dediğim halde bana çok da ilgi çekecek isimler gelmedi karşıma; domain ararken de türetme mantığıyla bu ismi buldum bir anda, kulağıma hoş geldi, hemen onun üzerine gittim.

korkma, bu bir one night demo ya da underwater dreams değil; hoş ikincisi hiç de fena değildi hani. :) :) :) kasım ayı içinde tam release olarak ortaya çıkacak portal'imiz; %70ini gören şahidim var... :P

Decipher:
beyler öldüm sanmayın son sürat kodluyorum halen ama ss yollamıyorum zira bomba olmasını istiyorum bitince hele ki bir intro göreceksiniz (evet diskmag'de intro olur mu demeyin oluyormuş! eski köye yeni adet!) bazılarınız yiyecek beni ama hala tatmin değilim spritus bişi yapmamı söyledi matematiğim yetmedi ona sinir olup duruyorum neyse sözümona spritus hala görmedi introyu konusunu biliyor (di mi sprit :) )ama intro'yu görmedi bakalım siz görünce beğenecek misiniz... Bence gayet eeee neyse şey oldu işte bişi :) . Fikirlerinizi görünce söylersiniz yarın veya cumartesi çıkartmayı düşünüyorum bir pre-view daha inşallah beğenilir. Mag'imizi de zannedersem bir kaç hafta (yok bu politikacıların haftası değil sınavları atlatırsam 1 - 2 en fazla 2.5 hafta) içinde okuyor olacağız makaleleri yazmaya başlayın isterseniz :)  Haydi kalın sağlıcakla

Post-Scriptum: Ya biri bana oyun atölyesi'ni tarif edebilir mi cumartesi kaybolmayayım moda'da :D

Post-Scriptum2: Bu arada belirtilen süre cumartesi günkü toplantıda belirleneceklerle orantılıdır evet politikacılık oynuyorum çaktırmıyorum ama yani o süre uzayabilir dee kısalabilir de :)

vigo:
disk maglerin başında intro olur... hemde aslanlar gibi olur...

http://www.bronxwhq.org/bronx/download.php.../bnx-intesc.zip

cumartesi için;

kadıköy moda migrosu sorun, tam orada...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git