the scene > buluşmalar

disk mag!

<< < (9/16) > >>

tURbO:

--- Alıntı ---Originally posted by spaztica@Nov 7 2005, 05:24 AM
korkma, bu bir one night demo ya da underwater dreams değil; hoş ikincisi hiç de fena değildi hani. :) :) :) kasım ayı içinde tam release olarak ortaya çıkacak portal'imiz; %70ini gören şahidim var... :P
[post=2760]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

vigo anlatti olayi.. ben oralari harbi kacirmisim.. sorry.. neyse... kismet diilmis..

yok yok benim bi suphem yokta.. forumdaki bu super muhabbetler kaybolcak diye bir kaygim var..

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by tURbO@Nov 11 2005, 03:18 AM
yok yok benim bi suphem yokta.. forumdaki bu super muhabbetler kaybolcak diye bir kaygim var..
[post=2847]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Kaygın olmasın, eski mesajları transfer edecek toolu ben üstlenmiş durumdayım kardeşim. Bir türlü vaktim olmadı haftaiçi, genelde geç döndüm eve, haftasonu halledicem converterı.

Bakkada:
Oyun atolyesinde bir aksiyon mu war ben mi kacirdim yoksa isterik bi adammiyim?Ya da scener arkadaslarimi mi ozledim???

Ya su toplantilar icin felan ayri bir baslik acilsin dewamli duyuru yapilsin felan desem...

PS:Sen kimsin leeeen nidalarini duyar gibiyim :)

spritus:

--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Nov 11 2005, 12:37 PM
Oyun atolyesinde bir aksiyon mu war ben mi kacirdim yoksa isterik bi adammiyim?Ya da scener arkadaslarimi mi ozledim???

Ya su toplantilar icin felan ayri bir baslik acilsin dewamli duyuru yapilsin felan desem...

PS:Sen kimsin leeeen nidalarini duyar gibiyim :)
[post=2855]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

bakkada, bu toplantılar tüm scenerlara açık. aslında ne kadar kişi gelse o kadar iyi olur. eğer scener arkadaşlarını özlediysen yarın saat 12'de oyun atölyesi kafede (moda migros'un karşısı) çoğunu bulabilirsin :)

duyurular için bir başlık açmak gerek, haklısın..

Bakkada:
Meeting ile ilgili ayri konu basligi icin tsekkur ederim.Bu toplantidan biraz gec haberim oldugu icin ve ozellikle doktor ile randevum oldugu icin sebeplenemiycem umarim bu konu basligi bunun gibi sorunlari ortadan kaldiracak ;)
Hepinize iyi eglenceler simdiden...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git